![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR="DarkRed"]Turkish:
Hasbirabbi Affeder gunahi Alemin padisahi Yureklerin felahi Isit Allah derdimi, bu ahlarimi Rahmeyle, bagisla gunahlarimi Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi Nakarat Arabic: Ya rabbal 'alamin Salli 'ala Tahal min Fi kulli waqtin wa hin Imla' qalbi bil yaqin Thabbitni 'ala hadhad din Waghfir li wal muslimin Nakarat Hasbi rabbi jallallah Ma fi qalbi ghayrullah Sami Yusuf...[/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yeşil ördek gibi daldım göllere
YEŞİL ÖRDEK GİBİ DALDIM GÖLLERE SEN DÜŞÜRDÜN BENİ DİLDEN DİLLERE BAŞIM ALIP GİDEM GURBET ELLERE NE SEN BENİ UNUT NE DE BEN SENİ SEVDİĞİM CEMALİM GÜNEŞİM MAHIM SENİ SEVEN AŞIK ÇEKER EZVAHIN GETİR EL BASAYIM KELAMULLAHIN NE SEN BENİ UNUT NE DE BEN SENİ [COLOR="Black"]Dj arifcoskun[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Muhlis Akarsu Sivas ellerinde sazım çalınır
|
[QUOTE=arifcoskun;340669]Muhlis Akarsu Sivas ellerinde sazım çalınır[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aaa ne tesadüf aynisini bende dinliyom yaa :) sakin ayni radyoda olmayalim :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340671][B][I][CENTER][COLOR=magenta]aaa ne tesadüf aynisini bende dinliyom yaa :)[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]sakin ayni radyoda olmayalim :D [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] Hııııı siz hangi radyodasınızkii gııııı:D |
[QUOTE=arifcoskun;340672]Hııııı siz hangi radyodasınızkii gııııı:D[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]abiii nitdin yaaa kesildi radyo :) ne güzel dinliyorduk[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340673][B][I][CENTER][COLOR=magenta]abiii nitdin yaaa kesildi radyo :)[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]ne güzel dinliyorduk[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] yokk bise yapmadimda sen düstün galibaa:) yerleri yeni paspas ettirmiştim detaejanlı kamışş galibaaaa:D |
[QUOTE=arifcoskun;340677]yokk bise yapmadimda sen düstün galibaa:) yerleri yeni paspas ettirmiştim detaejanlı kamışş galibaaaa:D[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]yok abi yaaa ikide bir giriyom suanda yayin yapilmiyor diyor bak simdi yeniden girebildim :) offff ne türküüü beeee kalbim dayanmiyor böyle türkülere yaaa[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[B][I]İsmail YK / ALLAH belanı versin.........:mad:[/I][/B]
|
[COLOR="DeepSkyBlue"][B] Cuma Suresi ...
.. [/B][/COLOR] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Ariffffff abiiiii
bennn buuu türküyü birdaha dinlemek istiyommmm[/COLOR] Hastanenin Kapısı Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusu kusu Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340693][B][I][CENTER][COLOR=magenta][COLOR=black]Ariffffff abiiiii[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/I][/B][COLOR=magenta] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]bennn buuu türküyü birdaha dinlemek istiyommmm[/COLOR][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Hastanenin Kapısı[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Hastanenin kapısına kar doldu[/B][/I] [I][B]Gafil düştüm yüreğime dert oldu[/B][/I] [I][B]Anam hastaneye bende yatmazdım[/B][/I] [I][B]Hastanenin köşeleri yurt oldu[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Açma pencereni girmesin yeller[/B][/I] [I][B]Bugün efkarlıyım bilmesin eller[/B][/I] [I][B]Köyüme varınca veremli derler[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Merdivenden çıktım yanbasa basa[/B][/I] [I][B]Ciğerim kurudu kan kusu kusu[/B][/I] [I][B]Biliyorum anam ömrüm çok kısa[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Cebimde kalmadı artık metelik[/B][/I] [I][B]Sorma anam sorma ciğerim delik[/B][/I] [I][B]Ağzımdan geliyor kan bölük bölük[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B]Mezarım üstünde yayılan koyun[/B][/I] [I][B]Gelin komşular öldüysem soyun[/B][/I] [I][B]Nazlı yar gelmeden mezara koyun[/B][/I] [I][B]Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme[/B][/I][/CENTER] [/COLOR][/quote] tamam hemen istedğinz sıraya konmuştur senin için geliyorrr |
Sami Yusuf - Who is the loved one
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] Şura Suresi .... [/B][/COLOR]
. |
Sami Yusuf - Al Muallim...............
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ahmet SAFAK YABAN GÜLÜ
YABAN GÜLÜ SEVGİLİ YAR ÖZÜMDEN VAZGEÇTİNMİ SANCILI YÜREKLE BİR DAĞ TEPE AŞTIN YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ ELİF GÖZLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ KEM SÖZLÜ YABAN GÜLÜ İNCE BELLİ EYLÜL DİLLİ YABAN ELLİ YABAN GÜLÜ ONA BUNA YAR BANA KEM DİYAR BENİ KİM DUYAR YABAN GÜLÜ SEN BATILI BİR AKŞAM BEN BU DİYAR SAFAĞIYIM SEN YABAN ELDE BİR GURBET BENDE SILA ORTAĞIYIM YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ ELİF GÖZLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ YABAN GÜLÜ KEM SÖZLÜ YABAN GÜLÜ İNCE BELLİ EYLÜL DİLLİ YABAN ELLİ YABAN GÜLÜ ONA BUNA YAR BANA KEM DİYAR BENİ KİM DUYAR YABAN GÜLÜ[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Mesut Kurtis - Burdah.........
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Evrim - Sivaslisin sen HEMIIII
teyyyy teyyyy teyyyy [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;340726][B][I][CENTER][COLOR=magenta]Evrim - Sivaslisin sen HEMIIII[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]teyyyy teyyyy teyyyy [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] Ağamda ben Sivas'lıyammmmm ,,,,,,,, Hayrettin Tarhan |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Arif abimin radyosunda halay cekiyom :)
agamda bennnn sivasliyammmmm ......... teyyyy tey tey teyyy teyteyyyy :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Dj ARIFCOSKUN[/COLOR]
İbrahim Erkal Gitme sen bana Lazımsın gitme gitme sensiz olmaz gönül huzur bulmaz yerini kimse doldurmaz ben sana mecburum mecbur yagmur çöllere sevda dillere bülbüll güllerede sen bana laızmsın güneş toprağa meyveler bala çiçek yaprağa sen bana lazımsın gitme gitme gitme gitme[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Sivasın Yollarına.....................İsmail Kacmaz
|
Allahın Sivas'lısııı .................Kerem Özdemir
|
[QUOTE=arifcoskun;340743]Allahın Sivas'lısııı .................Kerem Özdemir[/QUOTE]
Bende Allah in Sivaslisini dinliyorum.:D [url]****************************[/url] |
[quote=sandalli;340746]Bende Allah in Sivaslisini dinliyorum.:D
[URL]****************************[/URL][/quote] Aynı radyodayız galibaa bir el salla bakimmmm:D |
[B]Bahadır Aydoğan - Dokunsalar ağlayacak gibiyim.[/B]
|
[B]....İlyas SaLman.... - Yar DeMedin....[/B]
|
[B]Testere filminin müziğini dinliyorum
"Saw-The Soundtrack"[/B] |
[B]....Gökhan Birben... - ....Hey Gidi Karadeniz....[/B]
|
[B]Tek kapıdan çıktım yüzüm peçeli-
Amasya'nın müthiş bir türküsü.[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Gülden Karaböcek
Tek sevenim sen olsan[/COLOR][/B] |
[B]İreyhan eker misin(lili yar)-Müthiş bir Sivas türküsü..;)[/B]
|
[B][COLOR=darkorange]saza niye gelmedin ?...................geçen cuma gelecektin :)[/COLOR][/B]
|
Ahmet Kaya, saza niye gelmedin.
[url]****************************[/url] süper bir radyo |
[B]....Ali GÜVEN.... - ....Bütün Kızlar Güzel....[/B]
|
[B]Deniz Seki-Aptal[/B].....................
|
[B].....Emre Aydın ..... - Belki bir gün özlersin.[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Hayri Sahin
Gidiyorum buralardan......................[/COLOR][/B] |
[B]....Bülent SERTTAŞ - Yarali Gönlüm....[/B]
|
[B][I]BaYHam---------VurDumDuyMAZz.......[/I][/B]