![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]hasan abim ne olur küsme
geceyi burnumuzdan getirme okey keyfimize ses etme yendik geldik işte huysuzluk etme [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]okey oyununun yeri değişti şampiyonun adı artık değişti [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]namıma bir yenisi daha eklendi [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]okeyin kitabını yazamıyoruz [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;408549][B][COLOR=darkorange]semihi inanki hiç kıramadım
aslında atışmaktı benim amacım dağ gibi ütüyü de masada bıraktım herif ütüyü kafamda kırmaz umarım [/COLOR][/B][/QUOTE] Görürüm dereyle yarışır ırmak Herifin hakkıdır sana haykırmak Az bile kafanda ütüyü kırmak :) Ütüye mi yansam, sana mı yansam |
[QUOTE=sivaBURs;408556]Camlara çekilen tüller değişti
Sayfaya eklenen güller değişti Dosta sıcak yazan eller değişti Kurulan düzeni bozamıyoruz[/QUOTE] Yazdığım şiirler üsüste biner, Kronick ustadır okeye döner, Şiirsiz bir hayat yüreğe iner, İki tane şiir yazamıyoruz. |
[B]Okeyde yendik mutluyuz gayrı
Olur mu hiç bizde ayrı gayrı Küslük yakışmaz yiğidoya Kronik ablanın yeri ayrı[/B] |
[B][COLOR=darkorange]cley oldu benim yeni ortağım
yine uzaktan bakar sormaz meramım ne biçim ortaksın ortaklığı bozarım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sende bir kaç mısra yaz hele hele [/COLOR][/B] |
Bir ütü kaç para bilmem fiyatı,
Ödemeli bence herkes diyeti, Eniştenin dövmek ise niyeti, Helal olsun ona eline saglik. |
[B][COLOR=darkorange]ben şimdi bir mola alayım
e malum ben balkona çıkayım ayak ayak üstüne atayım sonra bir sigara yakayım [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sen nasıl dünürsün kırıldım sana nişanı bozacam kızın dursun öte yana ömrümde görmedim senin gibi kaynata git kısmetini başka yerde ara [/COLOR][/B] |
Enişteyi bilirim önce bir sever
Hanımım bir tane diyerek över Amma kızınca da hakiki döver Kızdırma herifi tavsiye etmem :) |
Sen bana küsersin kızı katarsın,
Hemende kızınca nişan atarsın, Bu kafayla okeyde de batarsın, Enişte eline sağlık diyorum. |
[QUOTE=Cley;408565][B]Okeyde yendik mutluyuz gayrı
Olur mu hiç bizde ayrı gayrı Küslük yakışmaz yiğidoya Kronik ablanın yeri ayrı[/B][/QUOTE] Kronik bulaşanı malamat eder Onunla uğraşan ecele gider Kumarda kazanan aşkta kaybeder Sonra zararlı çıkmayasın sen |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:18. |
|