|  |  | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [QUOTE=metin 0758;407943]hayret üstteki busefer Hepsi dinlemiyor...:) hadise }deli oğlan...[/QUOTE] HEP DE HEPSİ DİNLEMİYORUM YA CANIIIM:D BEN KULAĞIMA GÜZEL GELEN TÜM ŞARKILARI DİNLERİM ŞİMDİ ASLI GÜNGÖR SON ÖPÜCÜK | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [I][B]Sagopa Kajmer---------Vesselam......[/B][/I] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Ferhat Göcer - Biri bana gelsin[/B] Biri bana gelsin o da sensin beni kirmis olsanda ikimiz de asik bir tek farkla benimki senden biraz fazla... [B]Ferhat Göcer - Takvim[/B] Pisman cok pismanim esasen ama cok korkuyorum ya reddedersen gururdan mi nedendir artik e sen gel kendini alt edersen... [B]Ferhat Göcer - Yastayim[/B] simdi esim dostum beni hastayim saniyor yastayim hic kimse bilmiyor (: | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? GİDEN  GÜNLERİM OLDU SENİ ANMADIM YOLA BAKMAIM HALEN DİLE GELMEDEN DÜŞLERİM YANLIZLIĞA SUSMANDA YETERLİ SON VERMEDEN İÇİN HAYATIMA TÜM GÜNLERİM OLDU SANA ATMADIM TARAF OLMADIM ASLA DİLE GELMEDEN DÜŞLERİM YANLIZĞİYA GÜLMEDEN YETERLİ GERİ GELMEN İÇİN HAYATA BENİ ALSALAR İPE KOYSALAR DAYANAMAZ YİNE KADERE SALSALAR GÖNÜLÜM ARIYOR TİTRİYORUM BAK SIRA GELMEDEN GİDEMEM Kİ BEN TUTMAZ ELLERİM SENİ GÖRMEDEN ZAMAN GEÇİYOR BEKLİYORUM BAK BENİ ALSALAR İPE KOYSALAR HALA TİTRİYORUM BAK SIRA GELMDEN GİDEMEM Kİ BEN HALA BEKLİYOM BAK GÜLBEN ERGEN.... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Ceza&Killa Hakan---------Delight[/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]münir nurettin selcuk KALAMIŞ [COLOR="Red"]Yok başka yerin lütfü ne yazdan ne de kıştan Yok başka yerin lütfü ne yazdan ne de kıştan Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamıştan Ah Kalamıştan Yok zerre teselli ne gülüşten ne bakıştan Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamıştan Ah Kalamıştan Istanbulu sevmezse gönül aşkı ne anlar Aşkı ne anlar Düşsün suya yer yer erisin eski zemanlar Eski zemanlar Sarsın bizi akşamda şarap rengi dumanlar Şarap rengi dumanlar Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamış'tan Ah kalamıştan Of off... fethettiniz ay parlayarak sen gülerekten Gündüz koya sen gel gece kalsın a yanımda of of Ses çıkmıyor artık ne kürekten ne yürekten Emret güzelim istediğin şarkıyı emret of of Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamıştan Ah Kalamıştan [/COLOR][/B] | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Bendeniz*den ...tövbe de................... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Ajda Pekkan - Vitrin[/B] kendimi sakladim vitrinime degil iklimime gelenlere [B]Ajda Pekkan- Baksana Talihe[/B] (eski ama cok hos bir parcadir) Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boşveren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verip kimine Seni vermiş benim gibi birine Baksana talihe mal verip kimine Seni vermiş benim gibi birine Aşkta hatır gibisin ya hani bana gel bu gece kalmasın yarına Sar beni sarmala verme başkasına Kör düğüm ol benimle sakın açma Baksana halime gülme deli diye Akıl ermez bu gönül işine Baksana halime gülme deli diye Akıl ermez bu gönül işine Yandı yandı içim yandı içti aşkı kanmadı Yandı yandı içim yandı içti aşkı kanmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Baksana talihe mal verip kimine Seni vermiş benim gibi birine Yandı yandı içim yandı içti aşkı kanmadı Yandı yandı içim yandı içti aşkı kanmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Kalbimin istediğini almak nasip olmadı Baksana talihe mal verip kimine Seni vermiş benim gibi birine Baksana talihe mal verip kimine Seni vermiş benim gibi birine Baksana halime gülme deli diye Akıl ermez bu gönül işine Baksana halime gülme deli diye Akıl ermez bu gönül işine | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? veysel uluağaç vurmam mı lazım | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Serdar Ortaç - Harcamasın [/B] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:30. |  |