|  |  | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? jesica Simpso-These boots are made for walking........... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Ferhat göçer - Yeditepe [/B] Yeditepe dar gelir sen gittin gideli Yüzüm gülmez oldu hadi dön geri Kara sevdalandım hasretinle yandım Can beni terk etmeden Yetiş cennet saydığım Gönül yarası bu ilacı yoktur Senden gayrı dilberim Yeditepe dar gelir sen gittin gideli Yüzüm gülmez oldu hadi dön geri Kara sevdalandım hasretinle yandım Can beni terk etmeden Yetiş cennet saydığım Gönül yarası bu ilacı yoktur Senden gayrı dilberim | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? 50 cent-peep show................ | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [B]Ferhat Göcer - Vur kadehi ustam[/B] söndürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda rengimizi sıyırmış da gitmiş gidenimiz nur cemalimizin astarı kalmış bi tek o da kaşık kadar vur kadehi ustam, bu gece de sarhoşuz kalan sağlar bizimdir , acıdan mayhoşuz iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz.. damla sakız hayallerimize yakamoz vursa bari öyle canlansa da, hayat bulsa ne iyi olurdu kalbe kan yine hücum etse | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? FUNDA ARAR~~~~YAK GEL:) | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? neşet ertaş-zahidem........... [QUOTE=metin 0758;408448]50 cent-peep show................[/QUOTE] iyi hoş ta hocam sen naıl milliyetçi takılıyon öle.... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? Osman Öztunç-Muhsinler ölmez!... [QUOTE=serkanka58;408459]neşet ertaş-zahidem........... iyi hoş ta hocam sen naıl milliyetçi takılıyon öle....[/QUOTE] kolağa hoş gelen bütün müzikleri dinlerim hocam... | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? [QUOTE=metin 0758;408463]Osman Öztunç-Muhsinler ölmez!... kolağa hoş gelen bütün müzikleri dinlerim hocam...[/QUOTE] memleketimizde okadar güzel ezgi ve müzikler varken elalemin müziğine ihtiyaç yok! | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? ZARA~~~~DEĞMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME | 
| 
 Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...? m.YIDIZDOĞAN-bizim memleket... | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:57. |  |