![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]nerede kalmış baharın çiçekleri
sitem etmesin bana ozanların dili hekez hata yapar yanlışsız dönmek iyisi geldi çirkinkız selam eder bariat[/B] |
aleyküm selam çirkinkız
anlamadım bu ne hız bu gecede ozanlar yalnız bu saate kadar nerde kaldınız :) |
[QUOTE=barikat58;409861]aleyküm selam çirkinkız
anlamadım bu ne hız bu gecede ozanlar yalnız bu saate kadar nerde kaldınız :)[/QUOTE] takıldım biraz kendi içimde unuttum ayrıca derdi kederide neşe verelim dedik şiteye başlama yine sitem etmeye:D [B]kronikte gelmiş selam etmeye sakın bana ne olursun hiç bişiy deme son yazımı okudunmu de hele hatasız kul olmaz suçum varsa söyle[/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;409862]takıldım biraz kendi içimde
unuttum ayrıca derdi kederide neşe verelim dedik şiteye başlama yine sitem etmeye:D[/quote] sitem nedir bilmem ben hep yalnış anlıyorsun sen :D kurtulamazsın kederinden daha neler cekeceksin elinden |
[B][COLOR=darkorange]bende size selam çakarım
gelir gelmez ozanlara bakarım bana laf varmı bir göz atarım eğer var ise damarına basarım [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
[B]kronik abla hani nerdesin[/B]
[B]başım üstündeki yerindesin[/B] [B]gel sende karış desem[/B] [B]sen bize ne dersin :)[/B] |
[QUOTE=barikat58;409865]sitem nedir bilmem ben
hep yalnış anlıyorsun sen :D kurtulamazsın kederinden daha neler cekeceksin elinden[/QUOTE] dost elinden zehir olsada içilir dünyaya herdem bir kere gelinir kurtulmakmı isteyen var dilinden çirkinkızı gel sen basite alma |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;409872]dost elinden zehir olsada içilir
dünyaya herdem bir kere gelinir kurtulmakmı isteyen var dilinden çirkinkızı gel sen basite alma[/quote] barikat kurdum aşılmaz barikatı kuranla ugrasılmaz :D biz dostu gönülden severiz dost olan basite alınmaz ;) |
[QUOTE=barikat58;409873]barikat kurdum aşılmaz
barikatı kuranla ugrasılmaz :D biz dostu gönülden severiz dost olan basite alınmaz ;)[/QUOTE] yollarda barikatı çok geçtik:D laf attında karşılıkmı vermedik biz dostlara kötü kelammı ettik dost olan basitede alınmaz dersin |
ozanlar beni de alırmısınız aranıza
korkmayın tuz basmam yaranıza yine kapkaç olayları çoğaldı aman ha sahip çıkın paranıza:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:22. |
|