![]() |
--->: SUŞEHRİ-Kozçukur
yücel abi hoş geldin fatih abi inşallah şu site olurda köyümüzü uzaktanda olsa görme şansımız olur bu arada yıldız ablaya da selamlar kerimciğim hayırlı teskereler sanada
|
Site bir şekilde olacak inşallah ama dediğim gibi bir kişi ile olacak iş değil, hani olur ama istediğimiz gibi bir şey olmaz. El birliği ile yapmamız gereken bir çalışma. Dernekten hayır yok. En azından burada yazan arkadaşlardan birileri ben şöyle bir çalışma yapabilirim demeliki bende güç alıp sıvayayım kulları.
Yıldıza selamını söyledim Fatih. Onunda sana çok selamı var. Görüşmek üzere. Urfayı küstürme :)) [U][I][B]Bir öneri:[/B][/I][/U] [I]İsterseniz muhalif "Genç Kozçukurlular Derneği" kuralım :)) [/I] |
fatih ben bu muhalif dernek fikrini tuttum
hemen çalışmalara başlayalımmı? Ne dersin... |
bizim yaşlıların piknikten başka bi şey yapacakları yok gibi gözüküyo
|
O zaman yeni bir iş daha çıktı :)
Site ile beraber yeni derneğimizide internet üzerinden faaliyete geçirelim. |
fatih abi nasıLsn yenı üye oLdm ama okdugm ve anLadgm kadrıyLa bu site işini yapsan yapsan sen yaprsıN böyLe iyi ama sitesı olsa köyu anLatan resmLer oLsa daha guzeL oLur:) şimdiden eLLerine sagLık....
|
Teşekkür ederim Fatoş kardeş,siteyi ben yapacağım inşallah. Şimdilik bir giriş sayfasıda yaptım adres boş çıkmasın diye.
[url]http://www.kozcukur.com[/url] Elimizde en bol olan şey resim zaten, o konuda sıkıntı olmaz kardeşim. Asıl sıkıntımız bilgide ama sanırım o konuyuda el birliği ile aşacağız. |
inşLLh abicim yaa ben hiç köye gitmedım herkes soruyu ismini biLe tam oLarak söyLeyemıyorum:) her konuda yardm edebılcegm bişey olursa ben hazırım abicim koLay geLsin sana senı burda buLucagımı hiç bekLemıyodm ...
|
İnternet nerede ben orada :) Biraz daha katılım olursa bir şekil çıkarabiliriz. O zaman görev dağılımıda yaparız aramızda.
|
abıcım vaLLa şaşırdım bıraz açıkcasıı ama ögrendıgm iyi oLdu göreve herzamn hazırızz:) bu arada sız ümranıyeden taşındnz dımı ya aynı mahaLLeyz ama bılmıyorm yıLdz abla nasıL...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:47. |