![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
allah razı olsun bu resimleri gönderene netten bulup kopyalıyoruz özlemimizi böyle gideriyoruz
|
Sevgi saygı bizden Ali abi hoşgeldin safalar getirdinde kendi adına üye olup yazsaydın daha iyi olur çoğalmak gerekiyor.Bu dernek işini biz beceremedik diyim sıyrılma yok.Yola devam durmak yok .Ama bayagı izleyen var yazan yok çekiniyorlar galiba :D korkmayın biz adam yemeyiz bir iki satır yazın zahmet olmasa.Sanki taşa diyorum te hoooooooooooo....:)
|
slm cirinliler nerdesiniz yaa buraya giren bi daha girmiyon burada çogunluk olamıyoruz korkmayın yazın birlik olalım
|
ALEYKÜMSELAM.ilhan abi burdayım nere gideyim abi ya dedem iyi selamı var hep soranlara dedem bizdeya gelen giden oluyo bi kaç gitmek istedigi yerler vardı oralara götürdüm falan derken sitemizi biraz boşladık tabi neyse bugün fırsat buldum yazayım biraz birşeyler dedim
|
ilhan abi ali karabayırı sormuşun halamın beyi.babamın dayısının oglu şişlide oturuyorlar abi üç kardeşler hüseyin. mustafa.ali.babalarının adı hasan karabayır.karamergil sülalesi
|
selamlar ibrahim abi valla ben bu site işini herkeze aşılamaya ugraşıyorum gördügüm her köylüme her sivaslıya söylüyorum ali karabayırada dedim ben nerden yazcam diyo bi selam göndereyim dedi yazdı
|
he bu arada köydeki resmin yakışıklı çıkmış ibrahim abi ilhan abim halil falan geçen gene attım bi kaç resim resmi olan göndersin abi sitemize
|
hakancıgım ben ali abiyi hatırladım ama yaş 27 yazınca yanıldım ali abiyi tanıyorum okmeydanda oturuyor diye biliyorum yanlış düzelmiş oldu :)
|
ali abi bi göründün burada bi daha göremedik nerelerdesin abi
|
hasan nbr tertibim kazım hocaya bi türlü ulaşamadım tel hep meşgul çalıyor
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:03. |