Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyeyi anlat (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12346)

mersoy 08.12.2007 21:56

--->: -->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[QUOTE=samet yıldız;221440]sitemize üye olduğundan beri yaptığı avatarlarla siteye renk katan
mükemmel biri :D[/QUOTE]

genç ve inşallah ileride çok başarılı olacak bir kardeşim

altuntas58 08.12.2007 22:15

--->: -->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[QUOTE=mersoy;221441]köyü için site yapıcam diyip

4 kez yapan ve dört kez beğenmeyip yeniden yapan

en sonunda kendisine kızıp vazgeçme noktasına gelen beceriksizin biri

çok kızdım kendisine kusura bakmayın içimi döküyüm dedim :)[/QUOTE]

[B]MESOY Kardeşim Bilgili,bilişim dünyasında kendini yetiştimiş Saygılı, Azimli,Kararlı,köyü için hazırladığı siteyi defalarca değiştirerek daha iyisi olsun diye emek veren ayrıca sitemizde her isteyene avatarlar yaparak herkesin taktirini kazanan hizmet etmek ten yorulmayan Kısacası SİTEMİZE RENK KATAN IŞIK SACAN bir genc kardeşimiz sayesinde sitemizi güzel günler bekliyor
sakın sitenizi yapmaktan vaz gecmeyin sizin köyü çok merak ediyorum bir an evvel siteyi tekrar yapmaya başla ben küyünüzün güzelliklerini bir bir görmek istiyorum[/B]

altuntas58 06.10.2008 13:33

-->: --->: -->: --->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[QUOTE=arikarinkuchi;219472]çok kısa olmuş mehmet abi eline sağlık :D

mehmet abi sivası istanbulda temsil edenlerden gönlünde sivas ve sivasspor aşkı olan yiğidoların yiğidosu herkesin saygıda kusur etmemesi gereken çok önemli bir şahsiyet[/QUOTE]

[B]Okulunda başarılı iyi bir sivasspor taraftarı genc yiğido[/B]

tatli-dilli 06.10.2008 14:15

--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

her nekadar tanimasamda bana göre cok aktif bir abimiz amcamiz, helal olsun demek geliyor icimden...

TracyMcGrady58 06.10.2008 14:38

-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

Henüz 2 ay üye olmasina ragmen cok aktif bir ablamizdir ve kendisi bugün ne pisirsem grubunda yer aliyor

tatli-dilli 06.10.2008 14:46

henüz 20 yasinda olmasina ragmen en kutsal görevlerinden birini yerine getirmistir, darisi bizlerin basina...

son derece kisilik ve iyi bir ahlak sahibi birine benziyor, ayrica hamur islerinde de idalidir : ))

54_askerim_54 06.10.2008 21:19

Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

ya ben yeni üye oldum forum sitelerindende hiç anlamıyorum ama nişanlım askerde sivastaa biri bana anlatsın bu forum olayı nasıl oluyorr

*AHISKALI* 07.10.2008 00:04

Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[B][COLOR="Purple"]üstteki üyeyi tanımıyorum ama mesajlarından gördüğüm kadarı ile hasretle asker yolu bekleyen ve bukonu zihninden şu aralar hiç çıkmayan bir arkadaşımız[/COLOR][/B]

Abdurrahman 58 07.10.2008 00:09

-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

çok kaliteli konuları bizlerle paylaşan çalışkan bir üyemiz.

Rallim58 07.10.2008 00:13

Genç, dinç ve atak...
Aynı zamanda mantıklı yaklaşımları bulunan arkadaş

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:22.