![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
Seni düşünmek seni görmekten iyidir çünkü ben hayalimdeki seni seviyorum
|
[COLOR="SeaGreen"][B]Ruhum bir karanlıkta..
Amansız bir boşlukta.. Kalbim ağrıyor.. Anılar sırtımda bir yük.. Sensin hala kahreden beni.. Ah bir çıksan benliğimden.. Ahh kovabilsem seni yüreğimden..[/B][/COLOR] |
Özlemi tatmak için ayrılık gerek fakat insan ayrılık olsun istemez ayrılık olmassa özlem olurmu özlemeyen aşkı anlayamaz...
|
İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi
Paramparça, kırık dökük aşkımız Çaresizliğin, ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi, en hüzünlüsü Büyük aşkımız |
[COLOR="DarkOrchid"][/COLOR][B] asiller idare eder,acizler şikayet eder,basitler ise iftira eder... [/B]
|
[B][COLOR="Black"]Deniz Sesimi Duyarmi Daglar Dinlermi Anlatsam Seni? Huzunluyum Desem Care Olurmu Gokyuzu Salarmi Bulutlari Pesine, Ilgilenirmi Ruzgar Yardim Edermi Seni Bulmama...[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="black"]Sevgini Tasimak Degil Hasretini Cekmek Zor,gulmeyi Degil Aglamaya Alismak Zor!yasamak Degil,olmekte Degil,ozleyipte Gorememek Zor![/COLOR][/B]
|
[COLOR="black"][B]Ask Bir Eskiyanin Susarsa Catisma Olur,
Konusursa Savas Olur, Severse Devrim Olur....[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="black"]Bu şehir girdap gülüm
Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Su değil kezzap... Yezidin harcı zulüm Yiğidin borcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldümde uyandım... [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="black"]Ben Kurak Topraklara Inat Yesermis Bir Kardelencicegim Biliyorum Ki Bir Gün Baharlar Tüm Güzelligiyle Gelecek Ve Sen Yagmur Olup yagacaksin.[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:01. |