![]() |
Cevap: MUHSİN YAZICIOĞLU
31 ARALIK SLAYTIMIZ
[url]http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=1170663595002&ref=mf[/url] |
[B]Bugunde yazıcıoğlunun doğum günüydü.Allah rahmet eylesin.[/B]
|
[B]Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es! .. Bu gûnün iki anlami var oda degerli Hocam Seyyid Ahmet Arvasi ve Muhsin yazicioglu'nu anmaktir. Hocamin ölüm yildonumu , diger ise Koca Reisin dogum gunu. Rabbim mekanlarini cennet ruhlarini sad eylesin. Dualarimiz sizinle .[/B] |
[B]Ruhun Şad Mekanın Cennet Olsun Koca Reis..
seni unutmadık unutmayacağız... yeni bir yıla sensiz gireceğim için üzüntüm anlatılmaz. ama seni ziyaret'le gireceğim için'de içimde buruk bi sevinç var...[/B] |
Seyyid Ahmet Arvasi hocanın ve koca reğis muhsin yazıcıoğlu ruhunuz şad mekanınız cennet olsun inşallah..... sizi unutmayacağım sizi unutmak vatana ihanettir
|
sayın muhsin yazıoğluna Allah tan rahmet diliyorum kıymeti geç bilinen ender insanlardan biri
|
merhum muhsin yazıcıoğluna allahtan rahmet diliyorum ve mekanı cennet ruhu şaad olsun başaknım dualarım her daim sizinle ben ölene kadar.
|
RUHUN SAD OLSUN MEKANIN CENNET OLSUN MUHSIN BASKANIM
|
amiiiiiiiin veysel kardeşim ağzına eline sağlık bu konuyu açanada çok teşekkür ederimve yeni yılını kutlarım
|
[B] [COLOR=Red]"Ben toprağı saksıda,köylüyü sinemada,çileyi edebiyat kitaplarında okumadım.İçinde yaşadım içinden geldim"[/COLOR] ŞEHİT LİDER MUHSİN YAZICIOĞLU[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:53. |