Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   TERÖRÜ KINIYORUZ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19620)

sivaslı fd 29.04.2009 11:46

Cevap: --->: TERÖRÜ KINIYORUZ

[QUOTE=barikat58;404590]ilginç protesto ettigimizi görmüyorlar ama kahrolsun terör dediginizi görüyorlar[/QUOTE]

"Ben lanet terör kahrolsun beddualarımızla" derken; bizim beddualarımız olduğu sürece onların huzur bulamayacağını kastetmiştim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim kimsenin kalbini kırmak istemem.

Arif Coşkun 29.04.2009 11:49

Cevap: TERÖRÜ KINIYORUZ

Bu acı haberi duyurmak yorumlamak istemezdim hiç.
[B]Yaklaşık 30 yıldır aynı şeyi yapıyoruz,[/B] şehitlerimizin arkasından sel olan gözyaşları, dualar klasik başsağlığı mesajları, başka ne yapıyoruz hiç birşey !!!
[B]Şehit askerlerimizin ailelerine dikkat edin iyi bakın kimler ?[/B] Varmı içlerinde üstün bürokrat kesimin çocuklarından biri ? Şu otuz yıl içinde varmı şehit düşen bu kesimin çocuklarından biri, işte beni kahreden de bu!!!
[B]Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor.[/B] Bırakın şimdi ergenekon bilmem ne hikayesini, başarısızlıklarınızı bunlarla kapatamazsınız.!!! [B]Ülkem içten içten kanıyor, yanıyor bunu[/B] [B]nasıl görmezlikten gelirsiniz!!![/B] Canı yanan siz değilsinzi tabi, o fakir fukara bin bir güçlüklerle bakıp besleyip büyüttüğü biricik evlatların aileleri.!!!
[B]Bırakın bu boş şeylerle uğraşmayı şimdi,[/B] Ülkemin en büyük sorunu bu baş belası sorununu çözün, bunu çözmekle siz mükellefsiniz !!! Ülkeyi yönetmek yan gelip yatma yeri değildir, acilen bu konuya çözüm, çare üretin !!! Bu halk oraya 550 tane insanı çözüm çare bulsun diye yolladı..!!!
[B]Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!![/B]

sivaslı fd 29.04.2009 11:55

[QUOTE=arifcoskun;404604]Bu acı haberi duyurmak yorumlamak istemezdim hiç.
[B]Yaklaşık 30 yıldır aynı şeyi yapıyoruz,[/B] şehitlerimizin arkasından sel olan gözyaşları, dualar klasik başsağlığı mesajları, başka ne yapıyoruz hiç birşey !!!
[B]Şehit askerlerimizin ailelerine dikkat edin iyi bakın kimler ?[/B] Varmı içlerinde üstün bürokrat kesimin çocuklarından biri ? Şu otuz yıl içinde varmı şehit düşen bu kesimin çocuklarından biri, işte beni kahreden de bu!!!
[B]Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor.[/B] Bırakın şimdi ergenekon bilmem ne hikayesini, başarısızlıklarınızı bunlarla kapatamazsınız.!!! [B]Ülkem içten içten kanıyor, yanıyor bunu[/B] [B]nasıl görmezlikten gelirsiniz!!![/B] Canı yanan siz değilsinzi tabi, o fakir fukara bin bir güçlüklerle bakıp besleyip büyüttüğü biricik evlatların aileleri.!!!
[B]Bırakın bu boş şeylerle uğraşmayı şimdi,[/B] Ülkemin en büyük sorunu bu baş belası sorununu çözün, bunu çözmekle siz mükellefsiniz !!! Ülkeyi yönetmek yan gelip yatma yeri değildir, acilen bu konuya çözüm, çare üretin !!! Bu halk oraya 550 tane insanı çözüm çare bulsun diye yolladı..!!!
[B]Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!![/B][/QUOTE]

Çok haklısın abi diline ve yüreğine sağlık...

Kibrisli 29.04.2009 11:58

[QUOTE=sivaslı fd;404587]Ya sanki terör denilen kahrolası lanet bizim sitemize giripde onları protesto edip lanetlediğimizimi görecek yada görse bile yüzümü kızaracak utanıp pişmanmı olacak bence bizim elimizden gelen tek şey dua etmek. Duamızı eksik etmeyelim. Birgün olur adalet yerini bulur burda olmazsa ahirette. Ne mutlu onlaraki Şehitlik gibi yüce bir mertebeye ulaşmışlar bu dünya fani önemli olan ahiret. Ya diğer acizler onlar kaç gün yaşayacak sanki eninde sonunda onlarında gideceği yer orası ve götürecekleri tek şey kefenlerinin içindeki günahlarla dolu aciz bedenleri... Orada karşılarına çıkacak olanları ise hiçbirimiz tahmin bile edemeyiz... ŞEHİTLERİMİZ ŞAD OLSUN DALARIMIZLA, LANET TERÖR KAHROLSUN BEDDUALARIMIZLA... FD[/QUOTE]

Nasıl yani onlar görmeyecek diye lanet etmeyelim mi??? O zaman Teröre Lanet yürüyüşleride yapmayalım... Amaç Türk Milletinin birliğini göstermektir hanımefendi... Hem duanızı edin hem eyleminizi yapın kimse sizi alı koymuyor....
Öbür tarafta zaten ellerim yakalarında olacak bu itlerin amaaaa bu dünyada da askerde 2-3 tane gebertmezsem bende insan değilim.... Biz diyoruz ulusal yas ilan edilsin siz eyleme gerek yok beddua edin yeter diyorsunuz... Öbür tarafta hak yerini zaten bulur ama biz şimdi bu dünyadayız... Bu kadar kadercilikte fazla ama... Birgün adalet yerini buluru beklemek durumunda değiliz... Birlikteliğimizi gösterelim... Canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim doluyor halk sokaklarda siz dua edin yeter diyorsunuz....

[B]Arkadaşlar sizleri internet üzerindeki her profilinizde [url]http://img.blogcu.com/uploads/mavielbise_mhmetck.jpg[/url] bu adresteki resimi paylaşmaya çağırıyorum[/B]

Glock23 29.04.2009 12:01

Sehit olan Askerlerimize Yuce Allahtan rahmet ve Sehitlerimizin Ailelerine bas sagligi dilerim.

sivaslı fd 29.04.2009 12:45

[QUOTE=Kibrisli;404611]Nasıl yani onlar görmeyecek diye lanet etmeyelim mi??? O zaman Teröre Lanet yürüyüşleride yapmayalım... Amaç Türk Milletinin birliğini göstermektir hanımefendi... Hem duanızı edin hem eyleminizi yapın kimse sizi alı koymuyor....
Öbür tarafta zaten ellerim yakalarında olacak bu itlerin amaaaa bu dünyada da askerde 2-3 tane gebertmezsem bende insan değilim.... Biz diyoruz ulusal yas ilan edilsin siz eyleme gerek yok beddua edin yeter diyorsunuz... Öbür tarafta hak yerini zaten bulur ama biz şimdi bu dünyadayız... Bu kadar kadercilikte fazla ama... Birgün adalet yerini buluru beklemek durumunda değiliz... Birlikteliğimizi gösterelim... Canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim doluyor halk sokaklarda siz dua edin yeter diyorsunuz....

[B]Arkadaşlar sizleri internet üzerindeki her profilinizde [url]http://img.blogcu.com/uploads/mavielbise_mhmetck.jpg[/url] bu adresteki resimi paylaşmaya çağırıyorum[/B][/QUOTE]

Yazım yanlış anlaşıldı galiba hemşerim, ben kimseye eylem yapmasınlar, evlerinde oturup dua etsinler demiyorum tabiki herkes elinden geleni yapacak benim demek istediğim sitede kime eylem yapıcaz birbirimizemi? Siyah kurdelayı bizden başka kim görecek? Alalım elimize Bayraklarımızı çıkalım yürüyelim bağıralım çağıralım aksini söyleyen olursa kafasını gözünü kıralım, onları korkutmak ve yok etmek için elimizden geleni yapalım. Sadece içimizdeki VATAN SEVGİSİ ve CESARETİMİZ onları korkutmaya yeter zaten. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum güzel kardeşim hatam varsa şimdiden özür diliyorum.

seva 29.04.2009 13:58

[QUOTE=arifcoskun;404604]Bu acı haberi duyurmak yorumlamak istemezdim hiç.
[B]Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!![/B][/QUOTE]

çözüm bulsunlar değil bulalım sen oturduğun yerde kimse kaldırmaz Herkes kendini kaldırsın Çözüm bulsunlar demek ordan kolayına geliyor herkesin artık bir çözüm bulalım teröristlerini kökünü kazıyalım... HEPİMİZ MEHMETİÇİYİZ SEK BİZİZ KURTARACAK OLAN MİLETİMİZİ.

Arif Coşkun 29.04.2009 15:19

[quote=seva;404641]çözüm bulsunlar değil bulalım sen oturduğun yerde kimse kaldırmaz Herkes kendini kaldırsın Çözüm bulsunlar demek ordan kolayına geliyor herkesin artık bir çözüm bulalım teröristlerini kökünü kazıyalım... HEPİMİZ MEHMETİÇİYİZ SEK BİZİZ KURTARACAK OLAN MİLETİMİZİ.[/quote]

Bu işi ben çözerim deyip devletten garanti kaymaklı maaşını ben alıp yan gelip yatan değilim [B]seva [/B]kardeşim, Bizler vatandaş olarak üzerimize düşen ne ise zaten şehitlerimizle canlarımızla ciğerlerimizle ödüyoruz.
Sadece klasik mesaj yayınlamakla bu işlerin olmayacağını çok iyi biliyorum.Demek istediğim de zaten "laf değil çare, çözüm,icraat," Ne gerekiyorsa yapılsın... Bunu yapacak ne sen nede ben Devletin Yönetim kademesindeki yaparım ederim bitiririm diye gelen kimselerdir.. Biz ancak bayrağımızı asar, ve gider terörü lanetleriz... KAHROLSUN SATILMIŞ HAİN KALLEŞLER.!!!

abdussvs 29.04.2009 15:55

[B][I][U]

LANETLER OLSUN TERÖRÜ BESLEYENLERE, LANETLER OLSUN TERÖR BİTECEK DİYEMEYENLERE, LANET OLSUN YAN GELİP YATAN ATANMIŞLARA, SEÇİLMİŞLERE...

[/U][/I][/B]

gönül3458 29.04.2009 16:24

TÖRÜRÜ KINAMA FIKRI ÇOK GUZEL ÇOK SAĞOLUN BENDE BİR ASKER ANNSİ OLARAK İÇİM KAN AĞLIYOR NE OLUR ANNELER AĞLASIN BİR ASKER ANNASI OLARAK YAZMAK İSTEDIKLARMI YAZAMIYOM DILIM VARMIYOR ALLAH TÜM ASKERLERİ İÇİNDEDE BENIM KUZUMU KORUSUN BENIM OĞLUM ASKERE GİDERKEN BENİ BEKLE ANNECİM ASLAN GİBI GIDIYORUM ASLAN GİBI DÖNECEM DEDİ VE GİİT BEN ALLAHA EMANET ETTİM ASKERİMI ALLAH HAPİSİNIN YARDIMCISI OLSUN VE KORUSUN DUA ETMEKTEN BAKA YOLUMUZ YOK

TÜM ŞEHİTLERE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞİ DİLIYOM TÜM BU SATIRLARİ BİR ASKER ANNNSI İÇİN YAZMAM ÇOK ZOR AMA İSTEDEDİMKI BENI SIZLERIN ARASINDA OLMAK YAKİŞİR BİR ANNE OLARAK

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:40.