![]() |
Cevap: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]
amerikalı bir yahudi iş adamı türklerin en şu huyunu seviyorum demişşşşş bir olay olur çabuk unuturlar demiş sayın değerli arkadaşlarımmm bunu neredenmi duydum dersenizzz köprü dizisi vardı star kanalındaa şimdi bir vizyona flimi olduuuu ve o flimi izlerseniz sevinirim .....adıda köprüüüü ,,,,,, ücretsiz www. bağlanbize.com
|
[QUOTE=ramazan_d;368316]amerikalı bir yahudi iş adamı türklerin en şu huyunu seviyorum demişşşşş bir olay olur çabuk unuturlar demiş sayın değerli arkadaşlarımmm bunu neredenmi duydum dersenizzz köprü dizisi vardı star kanalındaa şimdi bir vizyona flimi olduuuu ve o flimi izlerseniz sevinirim .....adıda köprüüüü ,,,,,, ücretsiz www. bağlanbize.com[/QUOTE]
dogru valla unutldu bile , boykot eden varmi ??? filistinin kanayan yarasi hala sarilmamisken bizim millet savas bitti diye herseyi hemen unuttu ... israil mallarini boykot edin etmeyenleri uyarin allah askina !!! |
valla elimden geleni yapacağız yeterkiiiii milletimiz aklında tutabilmesidir bizler çok çabuk pes ediyoruz
|
[B]millet olarak pes ettigimiz icin böyle oluyor ya zaten hep ...
bugun onlara yarin bizlere !!! bir olup boykot etmeliyiz ,[/B] |
Selam Siz Süper Bir Kizsiniz tek Kellime...(Tesekür)
|
arkadaşlar işin diğer tarafından olaya bakmaya çalışın sonuçta coca colaya verdiğiniz para sadece başka ülkelere gitmiyo. bu ülkeye de çok büyük yatırımlar olarak geri dönüyor. bunu da unutmamak lazım.
|
[B]
boykottttttttttt ediyoruz arkadaslar unutmayin [/B] |
NE BOYKOTU ABLA MILLET LIKIR LIKIR ICIYOR VALLA...
anlamiyorum ya daha nasi iciyorsunuzzz ? |
[B]icenleri allahim islah etsin
[/B] |
sevıyoruz meleti ya :D
ıcmeyecem desemde ıcecez heralde :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:26. |