![]() |
Cevap: Bugün Aklınızdan Çıkmayan Tek Şey ?
[QUOTE=...Gül...;547108][B]Neden çok değer verenler hep değersiz olanlardır ?[/B][/QUOTE]
deger verdigin icin gül |
[B]Sınırsız alışveriş yapmak...:)[/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;547209][B]Sınırsız alışveriş yapmak...:)[/B][/QUOTE]
[B]Yinemi çarşı ....:mad:[/B] |
[B]Dedimya uyandıgımdan beri aklımdan çıkmıyor az gİdiyim alışveriş yapıyım...:)[/B]
|
renga renga renga rengarenkkkkkkk .........
sertab erenerin şarkı sözü dilime dolandı aklımdan da cıkmadı allahım ne boş düşünceler bunlar koru yarabbim :) |
sınav-tercihler
|
eskimeyen bir dostla buluştum,,,,
|
[COLOR="Black"]bugun firina 7 ve 8 yasinda bir erken çocugu geldi firinda çalisan kizdan abla bayat ekmek varmi diye sordu kizda az bekle dedi ve bir posetin içinde 5 tana ekmek verdi kiz sordum bu çocuk neden bayat ekmek istedi diye abla biz bayat ekmeye para almiyoruz bu çocuk surekli geliyor buraya dedi ben bugun aklimdan çikmiyor ve çikmicakta ...[/COLOR]
|
yan tarafımda yaşlı ve dul bir bayan var oğluda eşinden ayrılmış üç tanede torunu var yanında ama büyükler ve üçüde okuyor büyük üniv.kazanmış tek hayalide okumakmış yalnız ev sahibi kirayı artırınca babasına destek olmak için okula gidemiycekmiş kadınında emeklisi yokmuş kocasından falan varmışda kocası ölmeden önce üzerine kuma getirit maaşını kumaya verince kadıncağız açıkda kalmış 70 küsur yaşında ve merdiven yıkıyor benimde bu kadın hiç aklımdan çıkmıyor yahu çok üzülüyorum gördükce çok.
|
aklimdan cikmayan cok sey var yaaaaaaa amannn diyip geciyorum
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:26. |