Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29603)

seva 15.06.2009 00:59

Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

[QUOTE=club7house;428670]Ltfn Seva, asılsız iddalarda bulunma , başörtüsüne karşı bir durum yok bahsedilen oluşumda. Burda hemşerilerimize karşı ilkeli olmak zorundayız.[/QUOTE]

Turkan saylanı kastettim ben..

qio 15.06.2009 01:15

[QUOTE=seva;428671]Turkan saylanı kastettim ben..[/QUOTE]

Rahmetli Türkan Saylan'ın yaşamı boyunca Ülkeme yaptığı hizmetlere şükürler olsun. Keşki onu acımasızca eleştiren ellerin ülkeme ufacık bir faydası olabilse. Türkan Saylanın otobiyografisini okuduktan sonra tartışabilirmiyiz ? İkimiz içinde böylesi daha faydalı olacaktır emin olabilirsin.

seva 15.06.2009 01:20

[QUOTE=club7house;428672]Rahmetli Türkan Saylan'ın yaşamı boyunca Ülkeme yaptığı hizmetlere şükürler olsun. Keşki onu acımasızca eleştiren ellerin ülkeme ufacık bir faydası olabilse. Türkan Saylanın otobiyografisini okuduktan sonra tartışabilirmiyiz ? İkimiz içinde böylesi daha faydalı olacaktır emin olabilirsin.[/QUOTE]

ben size Peygamber efendimiz Eğitime verdiği önemi ve çocuklar arasında ayrımcılığı yapmadığı biyografisini tavsiye ederim...

HaKaaN 15.06.2009 01:21

[QUOTE=madımak_58;428601][B][I][COLOR=magenta]Sizlerin İslamdan anladığı ne acaba,her şeyi bir tek sizler biliyorsunuz.İnsanlara ne gibi hizmetler verdinizde konuşuyorsunuz acaba? Herşeyi İslama bağlıyorsunuz ya helal olsun...[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#ff00ff]Çydd'yi Feto cemaati gibi sanıyorsunuz herhalde! [/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#ff00ff]Not:O insanın adını ağzınıza almayın diye rica etmiş bir arkadaşımız,bende zaten ismini zikretmek hiç hoşlanmıyorum...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
anlayısın için tşk ederim.. degerli hocamın ismini bırak agzına almayı onun hakkında yorum bıle yapma tamammı arkadasım umarım bunuda anlayışla karşılarsın...

qio 15.06.2009 01:36

[QUOTE=seva;428674]ben size Peygamber efendimiz Eğitime verdiği önemi ve çocuklar arasında ayrımcılığı yapmadığı biyografisini tavsiye ederim...[/QUOTE]

Tribüne oynuyorsunuz yine Peygamber efendimiz burdaki herkezin ortak paydası , Efendimizle Türkan SAYLAN'ın kıyaslamasını yapmak biraz komik oldu :))

myway 15.06.2009 01:39

[B][QUOTE=arifcoskun;428541]Konuyu farklılaştırmayalım dedik buna lütfen uyalım arkadaşlar,[/QUOTE]

konuya atilmis mesajlara soyle bir baktim da

Zaman gezetesi kimin ? Fetullah Gülen'in
Nerede kendileri ? ABD'de
Ne arıyor oarada ? Hiçççççç
Neden gelmiyor ülkeye ? Bilmem

[QUOTE=arifcoskun;428541]Bu zat zamanında "iki iblis var bir dieğride Amerika" demişti geçmişi arşivleri araştırın, bulacaksınız.
Bu iblis'ler bu zat'ı neden saklıyor acaba hiç düşündünüz mü?
Bu zat bu iblislerde de ne bulduki bir türlü ülkeye gelmiyor acaba ?
Bedava Zaman gazetesinin taraflı yalan haberiyle bunlaramı inanmamız gerekiyor ?
Türkan Saylan gibi değerli bir kişiyi karalamaya kalkıyor. Çok ayıp çok.
Devletin yapamadığını Türkan Saylan yaptı çünkü. Yetkililerin bilerek yeterli yapmadığı öğrenci yurtları, ucuz ücret adı altında tarikat yurtlarına gitsin o zat ta para kazansın danışıklı dövüşler "al gülüm ver gülüm" Ondan sonrada ABD'de krallar gibi yaşasın, verilen görevleri bir bir yerine getirsin, bumu müslümanlık yoksa dini kullanmakmı?
Sağken değerini bilmedik , bari ölüye saygılı olalım. Böyle insanlar zor bulunur, örnek alınması gereken insanlar bunlar.
Yaptığı iyilikleri göremiyorsak hayatta olmayan birine saygılı olalım bari.[/QUOTE]

konuyu kimin farklilastirdigi konusunda suphelerim var...:rolleyes::confused:[/B]

[B]Cagdas yasami medeniyeti destekleyenler guzel Sivasima da ulasmis demek helal olsun :)

Hedefler belli cesitli liselerde ilkogretim okullarinda hemen calismalar baslar.. burs verilmeye(kandirilmaya) musait ogrenciler tesbit edilir...

Sivasda evler kiralanir burs verilecek ogrenciler icin hemde istasyon caddesi gibi kaliteli yerlerden tutulur bu evler..

Ogrenciler kizli erkekli ayni evde kalip medeniyeti ve cagdas yasami ogrenmeye baslarlar.. tabiki bu asamada alkolunden tutun da nice cagdasligin ve medeniyetin simgelerine alistirmalar yapilir...

bunlardan hosnut olmayan ogrenciler de cikabilir iclerinde derhal dislanirlar ve burslari kesilir.. onlar cagdas yasamayi beceremeyenlerdir...

Bunlarin medeniyet cagdaslik kavrami bunlardan ibaret aci ama gercek...Necip Fazil ustad ne guzel soylemis bilirsiniz....

[/B]

seva 15.06.2009 02:09

[QUOTE=madımak_58;428601][B][I][COLOR=magenta]Sizlerin İslamdan anladığı ne acaba,her şeyi bir tek sizler biliyorsunuz.İnsanlara ne gibi hizmetler verdinizde konuşuyorsunuz acaba? Herşeyi İslama bağlıyorsunuz ya helal olsun...[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#ff00ff]Çydd'yi Feto cemaati gibi sanıyorsunuz herhalde! [/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#ff00ff]Not:O insanın adını ağzınıza almayın diye rica etmiş bir arkadaşımız,bende zaten ismini zikretmek hiç hoşlanmıyorum...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

İslam dini her konuya değinmiş o yüzden herşeyi islama göre konuşuyoruz..

Sizin islamdan ne anladığınız varda burda bu kadar küçük düşürür gibi konuşabiliyorsunuz kusura bakmayın ama Feto cemaati diye hitap ediyorsunuz islama saygınız bu mu sizin...

O türkan saylanda başörtüsüne karşı çıktığı için başına takmak zorunda kaldı o örtüyü hani derlerya bir gün takmak zorunda olursun diye...

örnek İslam,Türk ve Türkiye düşmanı,örnek Atatürkçü gibi görünen ama olmayan,örnek insan görünümlü,örnek.................

[QUOTE=club7house;428677]Tribüne oynuyorsunuz yine Peygamber efendimiz burdaki herkezin ortak paydası , Efendimizle Türkan SAYLAN'ın kıyaslamasını yapmak biraz komik oldu :))[/QUOTE]

aslada kıyaslamam Türkan saylan kimki onu okuyacam ya Allah aşkına saçmalamayı bırakın onu biliyoruz gördükte Atatürkçü gibi görünen ama Atatürk ün yanından bile geçmeyen bir kadındır...

qio 15.06.2009 02:30

[QUOTE=myway;428678][B]

konuya atilmis mesajlara soyle bir baktim da

Zaman gezetesi kimin ? Fetullah Gülen'in
Nerede kendileri ? ABD'de
Ne arıyor oarada ? Hiçççççç
Neden gelmiyor ülkeye ? Bilmem

konuyu kimin farklilastirdigi konusunda suphelerim var...:rolleyes::confused:[/B]

[B]Cagdas yasami medeniyeti destekleyenler guzel Sivasima da ulasmis demek helal olsun :)

Hedefler belli cesitli liselerde ilkogretim okullarinda hemen calismalar baslar.. burs verilmeye(kandirilmaya) musait ogrenciler tesbit edilir...

Sivasda evler kiralanir burs verilecek ogrenciler icin hemde istasyon caddesi gibi kaliteli yerlerden tutulur bu evler..

Ogrenciler kizli erkekli ayni evde kalip medeniyeti ve cagdas yasami ogrenmeye baslarlar.. tabiki bu asamada alkolunden tutun da nice cagdasligin ve medeniyetin simgelerine alistirmalar yapilir...

bunlardan hosnut olmayan ogrenciler de cikabilir iclerinde derhal dislanirlar ve burslari kesilir.. onlar cagdas yasamayi beceremeyenlerdir...

Bunlarin medeniyet cagdaslik kavrami bunlardan ibaret aci ama gercek...Necip Fazil ustad ne guzel soylemis bilirsiniz....

[/B][/QUOTE]

Arkadaşım bu iddaların gerçeklik payını açıklarmısın , böyle bir şeye şahit olduğuna ihtimal bile vermiyorum. Burda kulaktan duyma lafları gerçek gibi lanse etmeye kimsenin hakkıyok.

[QUOTE=seva;428682] aslada kıyaslamam Türkan saylan kimki onu okuyacam ya Allah aşkına saçmalamayı bırakın onu biliyoruz gördükte Atatürkçü gibi görünen ama Atatürk ün yanından bile geçmeyen bir kadındır...[/QUOTE]

Arkadaşım az önce bulunduğun ithamları açıklarmısın , neye göre bunları gerçek gibi gösteriyorsun. Kulaktan dolma laflarla burda konuşursak etikliğe hainlik yapmış oluruz. Hodiri meydan iddada bulunduğunuz şeylerin belgelerini istiyoruz ?

seva 15.06.2009 02:42

[QUOTE=club7house;428685]Arkadaşım bu iddaların gerçeklik payını açıklarmısın , böyle bir şeye şahit olduğuna ihtimal bile vermiyorum. Burda kulaktan duyma lafları gerçek gibi lanse etmeye kimsenin hakkıyok.

Arkadaşım az önce bulunduğun ithamları açıklarmısın , neye göre bunları gerçek gibi gösteriyorsun. Kulaktan dolma laflarla burda konuşursak etikliğe hainlik yapmış oluruz. Hodiri meydan iddada bulunduğunuz şeylerin belgelerini istiyoruz ?[/QUOTE]

ben şimdi o belgeleri mahkemeden getirip sana baştan aşağa gösteririm...

qio 15.06.2009 02:50

[QUOTE=seva;428688]ben şimdi o belgeleri mahkemeden getirip sana baştan aşağa gösteririm...[/QUOTE]

Buyur bekliyorum göster, yoksa yargı sürecinde açıklama yapmaktan sakınıyormusun :) yada mahkkeme varda öyle bir idda ama internetten ulaşılamıyor öyleyse sen nerden biliyorsun ?

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:16.