Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivaslı Önemli Şahsiyetler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Recep Tayyip Erdoğan (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31322)

qio 05.10.2009 23:08

Cevap: Recep Tayyip Erdoğan

Sizin ülkücülükle alakanız yok hiçbir donanıma sahip değilsiniz , yorumlarınız sadece hakaret. Ben lisede okuduğum yıllarda ocaklara gidiyordum bunu saklamıyorum. Ozaman ki nesille sizin tavrınız aranısında dağlar kadar fark var şuan yaptığınız sadece bölücülük başka bişey değil.

SALIH SU 05.10.2009 23:09

[QUOTE=sandalli;468787]Vatandasligina bile deger vermedigin bir ülke icin basbakanin oglunun sehit olmamasini elestiriyorsun. 5 bin euro ödememek icin baska ülke vatandasligina gecenlerin burada qio´ya vatanseverlik taslamari sence ne kadar inandirici. Kendi kendinize egleneceginiz bir konu acin ve milleti mesgul etmeyin.[/QUOTE]

Madem merak ettin soyleyeyim.ben elhamdulillah MUSLUMAN TÜRKÜM.TüRK vatandasiyim ve bundan 10 yil once 18 ay askerligimi basariyla bitirdim.ustun hizmet belgelerimle basari belgelerimle evime dondum.

Dilsad Hatun 05.10.2009 23:14

[QUOTE=qio;468790]Sizin ülkücülükle alakanız yok hiçbir donanıma sahip değilsiniz , yorumlarınız sadece hakaret. Ben lisede okuduğum yıllarda ocaklara gidiyordum bunu saklamıyorum. Ozaman ki nesille sizin tavrınız aranısında dağlar kadar fark var şuan yaptığınız sadece bölücülük başka bişey değil.[/QUOTE]

Hakaret etmedim , ettiysemde nasil gordun yorumum aninda silindi , sagolsun taraftarci forum sakinleri :) Ocaklara gitmekle adam olsaydi neyse dönenler olurdu... Ne efendiler gorduk biz . Bolucuk yapan yok , konu basbakan ve hic kisme kendi liderini savunmadi . Boyle dramatik ortam yaratmayi becerenlerle mi dolu bu forum ?

Neyse Konu dagitmayalim Vesselam

sandalli 05.10.2009 23:15

Hosgörüden yoksun, hazimsiz, karsisinda kine saygisiz ve sürekli seviyeyi düsürenlerle konusacak ne zamanim var, ne de keyfim. Bunlar gidene kadar da yazmam artik. Salih bir de egitim seviyeni merak ettim. 18 ay askerligi nerede yaptin. Madem 18 ay askerlik yaptin ve türk vatandasisin alman kanunlari 1 yil almanyayi terkeden yabancilarin oturum haklarini öldürür. Sen nasil tekrar almanya da yasiyabiliyorsun?

TeqTaBaNCa 05.10.2009 23:16

Ben gergin adamım en iyisi susayım...iyi geceLer

qio 05.10.2009 23:29

Yahu 3-4 sayfa önce beni vatan haini ilan etmedin mi ? bu nasıl fikir ifade tarzıdır. Bu adam bunca hakaretinden sonra ceza almıyacaksa , bende tavrımı değiştireceğim.

Cley 05.10.2009 23:30

[QUOTE=qio;468809]Yahu 3-4 sayfa önce beni vatan haini ilan etmedin mi ? bu nasıl fikir ifade tarzıdır. Bu adam bunca hakaretinden sonra ceza almıyacaksa , bende tavrımı değiştireceğim.[/QUOTE]

[B]2 sene süre verdim kendisine. Karşısındakine saygı duymayı öğrenirse gelir devam eder :)[/B]

Klimasuyu 05.10.2009 23:42

[B][I]Acımasız Cley...:)

Suç işleyen kişiyi, tekrar suç işlememesi ve toplama kazandırılması için cezalandırmak şarttır...
[/I][/B]

qio 05.10.2009 23:43

Yahu konu neydi ben unuttum , biz neyi tartışıyorduk. :)

sandalli 05.10.2009 23:47

BU ŞARKI BURADA BİTMEZ

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:08.