![]() |
Cevap: 12 Eylül'de sandık başına.
BİLİYOR canım biliyor artık insanımız bilinçli çok şükür
öz ağlamassa gözden yaş gelmez.asılanlarıları untmadık bu günleride gördük EVET EVET EVETTTTT,,,,,,,,,,,,,,,EVET |
[QUOTE=AKÇA;565767]BİLİYOR canım biliyor artık insanımız bilinçli çok şükür
öz ağlamassa gözden yaş gelmez.asılanlarıları untmadık bu günleride gördük EVET EVET EVETTTTT,,,,,,,,,,,,,,,EVET[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]timsah gözyaşları dökenlerde var göz ardı etmemek lazım bu ayrıntıyı :D[/COLOR][/B] |
ACABA BUNU NASIL AYIRACAĞIZ İNSAN ZORLA AĞLARMI
|
AĞLATAN BAŞBAKAN
Nerde olursa olsun acıklı bir türkü, şarkı, şiir tv.de görüntü duyduğumda, gördüğümde aynı şekilde benimde gözlerim dolar ağlayacak gibi olur hatta kendiliğinden yaşlar biranda yanağımdan süzülür. Şunu açık söyleyim dün Sayın başbakanı izlerken bir insan olarak benimde gözlerim doldu, yüreğim burkuldu. Sayın başbakanım 30 yıl evvel faşist darbenin yargılaması sonucu kahvehane taraması yaptığı gerekçesiyle idam edilen bir ülkücü genç ve sol görüşlü bir gencin şiirleirni okuyarak göz yaşlarınızı tutamadınız, yenimi aklınıza geldi bu? Tamda seçim atmosferine girmişken, 180 derece bir dönüşümle adeta kuzuya döndünüz. O sert bağıran, çığıran azarlayan başbakan gitmiş yerine farklı kuzu gibi bir başbakan gelmiş. Siz orda ağlarken 7 tane gencecik memhmetçiklerimizi kaybettik anaların ciğerleri parçalandı tüm Türkiye yasa boğuldu onlar hiç aklınıza gelmedimi? Yoksa onların ölümleri artık sırdan birşey halinemi geldi ? Sonra Silivri cezaevinde çeşitli iddialar yüzünden haksız yere suçlu gösterilip içeri tıkılan verem, kanser olanlara kim ağlayacak? Bir 20-30 yıl sonrada dönemin başbakanı çıkar sizin gibi 30 yıl evveli böyle şeyler yapılmış deyip orada yazılan şiirleri okur ağlar sanıyorum. Kısacası yaklaşımınız, zamanlamanız tam yerinde size göre, bana göre ben bunu bir seçim refarandum yatırımı ve duygu üzerinden oy avcılığı olarak görüyorum, bu yeni değil her seçim yaklaşımında bu mağdur rolünü çok güzel yapıyor ve halkta çok güzel yuttuğu için izlenecek yol olarak görüyorum, ha çocuğunu alet etmiş sokakta para dilenmiş biri ah duyguları kullanarak oy avcılığına çıkmak benim için hiç bir farkı yok. seçim günü yaklaştıkça daha neler göreceğiz ama rolün hakkını çok iyi veriyosunuz helal olsun diyorum bu hassas noktayı ayırt edemeyen destekçilerede. |
nasıl bakarsanız öyle görürsünüz dün unutulanlar bugün hatırlanmış hiç aklına getirmeyenler utansın ... dün verilen şehitleri unutup hayır kampanyası başlatanlar utansın
|
Halkımız artık herkesin iç yüzünü çok iyi görüyor.Herkes rahat olsun
|
Demokrasilerde netice ne çıkarsa çıksın herkes sonuca saygı duymak zorunda, hayırlsı olsun diyelim.
|
[COLOR="SlateGray"]12 Eylül'de [B]"EVET"[/B] diyenlerden olacağım : )
Ve inşallah TÜRKİYE de "EVET" diyecek.[/COLOR] |
Ne evet ne de hayır diyeceğim. Dooğru Yozgat.
|
Durup durup birşey çıkarıp halkın kafasını karıştırmaktan başka bir şey olmadığı için Yüz bin kere HAYIR
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:22. |