![]() |
Cevap: SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'
Üslubun,konuşma tarzın ve boş lafların liselilerden farksız
|
Mahkeme süreci başlarsa uzaaar gider. Ankarada Melih Gökçek 5 tane evi yıkmak icin aylarca uğraştı. Gökçek bu kadar uğraştıysa Ürgüp daha fazla zaman harcar diye düşünüyorum.
Kısa sürede tamamlanması benim de işime gelir. Evim sanayiye değilde rezidanslara bakar |
[QUOTE=Cley;620725]Tarih ileri atıldıkça atılıyor. Bu proje zor başlar.[/QUOTE]
Efendiler su kesintisi duyurusu yapar gibi tarihli tebligatı internet üzerinden genel duyuru ile yapıyor.:) Yani nete girmeyen bir esnafsan,evinde neti olmayan bir esnafsan,ya da sivas-bel.tr ye girmedinse bu duyurudan haberin olması imkansız.:) Tek amaçları kamuoyu oluşturmak..Bu duyuruyu yapacaklar netten,bizim saflar da "belediye duyuru yapmış canım daha ne yapsın" diye inancak..:) |
[QUOTE=Cley;620729]Mahkeme süreci başlarsa uzaaar gider. Ankarada Melih Gökçek 5 tane evi yıkmak icin aylarca uğraştı. Gökçek bu kadar uğraştıysa Ürgüp daha fazla zaman harcar diye düşünüyorum.
Kısa sürede tamamlanması benim de işime gelir. Evim sanayiye değilde rezidanslara bakar[/QUOTE] Yanılmıyorsam şuan açılan dava sayısı 5'i geçti.Daha da artacak |
[QUOTE=LaEdri;620728]Üslubun,konuşma tarzın ve boş lafların liselilerden farksız[/QUOTE]
Önce aynada kendine bakcan sonra bana laf söyleycen bu bir, bir ikincisi 5 değil 50 tane de dava açsan bişey olmaz kentsel dönüşüm yasası çıktı yani mahkeme iptal edemiyor yıkımı bildiğim kadarıyla sadece dükkanın değeri konusunda müdahil oluyor öle veya böle yıkılcak orası Nisandan önce hepsi yıkılır Mayısta da hep beraber kazma vurulur Laedri, sen de bakarsın öle. |
Aralık'ta yıkıyordunuz?
31 Aralık'ta orası dümdüz olacak diyordunuz? Neden uzadı? |
[QUOTE=LaEdri;620733]Aralık'ta yıkıyordunuz?
31 Aralık'ta orası dümdüz olacak diyordunuz? Neden uzadı?[/QUOTE] Sen sabit düşündüğün için işine geldiği gibi anladın, 31 Aralıkta yıkım olcak diye bişey sölenmedi 31 Aralık son gün o tarihe kadar süre tanındı şimdi her şey Belediyenin elinde elektriğini de keser suyunu da ayrıca yıkılmadığına çok sevinmiş gibisin ama merak etme son gülen iyi güler... |
[QUOTE=aloneee;620737]Sen sabit düşündüğün için işine geldiği gibi anladın, 31 Aralıkta yıkım olcak diye bişey sölenmedi 31 Aralık son gün o tarihe kadar süre tanındı şimdi her şey Belediyenin elinde elektriğini de keser suyunu da ayrıca yıkılmadığına çok sevinmiş gibisin ama merak etme son gülen iyi güler...[/QUOTE]
Başkan Ürgüp, "Biz rızkın Allah'tan geldiğine inanıyoruz. Bizim kardeşlerimize sevgimiz saygımız sonsuzdur. Ama bu yaptıkları eylemi bu şekle dönüştürmeleri, pankartlarla, dövizlerle meydana çıkmalarını doğru bulmuyorum. Bakın gelin görüşelim dedim, kapım açık dedim. Geldiler. Hepsi de konuştu.[B] 31 Aralık 2012 itibari ile tamamını yıkmış olacağız.[/B] Yani kendi istekleriyle çıkmadıkları takdirde kanuna müracaat ederiz. Mahkemeye giderler, biz de mahkemeye gideriz. Ayrıca bu dükkânların yüzde 99'u ruhsatsız olup, bir kısım kiralarını ödemiyor, bir kısmı vergi ödemiyor. Ruhsatsız yaptıklarını biliyorlar, belediye şimdiye kadar idare etmiş." diye konuştu. [url]http://www.bugun.com.tr/sivas-haberleri/baskan-urgup-eski-sanayiyi-yikacagiz-haberi-114189[/url] |
Bu proje yapılacak,kimsenin hakkı yenmeyecek,nisan-mayıs ayında kazma vurulacak,yani bu proje Sivas'a kazandırılacak! AMA BU PROJENİN ÖNÜNE TAKOZ OLMAYA ÇALIŞAN 'KAZMALARI'DA SİVAS UNUTMAYACAK!
|
[QUOTE]Bu proje yapılacak,kimsenin hakkı yenmeyecek[/QUOTE]
Proje kuşkusuz çok önemli bir proje, ama kimsenin hakkı yenilmeden hakkaniyete uygun olmalı. Bu sözlerimden hakkaniyete uygun olmadığı çıkmasın. Ben başkanın dürüst birisi olduğuna inanırım; ama insan bazen nefsine de uyabilir. Bir de sorum olacak: Dükkanların m2 birim fiyatları ne kadar olarak belirlendi? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:03. |