![]() |
Cevap: aLttaki BenimLe ...................... Yapmaya GeLir Misin ?
ha bide sahilden nefret ettim 2 yıldır burdayım deniz ğörmekten bıktım nerdemiyim kıbrıstayım. sen sınava gel yeter.
|
[QUOTE=erdoğan orhan;396374]gelirsen çok sevinirim ders edebiyat bilği ve teorileri.[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]temem anLaştık:D kıslar sizLe sinemaya arkşm senLede edebiyat parçaLamaya :D[/FONT] [QUOTE=erdoğan orhan;396378]ha bide sahilden nefret ettim 2 yıldır burdayım deniz ğörmekten bıktım nerdemiyim kıbrıstayım. sen sınava gel yeter.[/QUOTE] ama sende bu karamsarlık varken yakında kendınıde unuttursn:D sınava gelıcez anLaştık:D |
Teşekür ederim gelemesende gelirim demen yeterli ben için dua et yeter allah razı olsun benim için dua yeter.
|
[QUOTE=erdoğan orhan;396390]Teşekür ederim gelemesende gelirim demen yeterli ben için dua et yeter allah razı olsun benim için dua yeter.[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]dogru diyosun gelemem ama dualrımla yanında olurum iyi çalış ama allah yardımcın olsn saol senden de allah Razı oLsn biraz ugraşki emegiNN karşılıgını bekLe koLay geLsn.....[/COLOR][/FONT] |
benimle kahve diyarında kahve içmeye gelir misin......
|
[B]tamamda kübamı aceba ?[/B]
[B]Benimle oyun Oyna :)[/B] |
ne oyunu çocuk muyuz yaaa bilardo bowling tenis vs olursa olur
alttaki benimle gitar kursuna gelir misin |
[QUOTE=deniz kızı;396429]ne oyunu çocuk muyuz yaaa bilardo bowling tenis vs olursa olur
alttaki benimle gitar kursuna gelir misin[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Gray"][B] gelirim gitar çalarsın dinlerimm alttaki benle aksuya gelirmisin.. [/B][/COLOR][/FONT] |
gelirim gitar çalarım sana güzel olur.
alttaki sen de gel ak su ya |
[quote=deniz kızı;396438]gelirim gitar çalarım sana güzel olur.
alttaki sen de gel ak su ya[/quote] gelirim bende [B]bağlama[/B] çalarım :D Alttaki yarın biraz eşya var taşınacak yardıma gelirmisin ;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:22. |