![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[CENTER][B]Ayla Dikmen - Anlamazdin[/B]
(Issiz Adam Filmi'nin Soundtrack'i) ah bir an önce gelse de bu filim gidip izlesem cok ilgimi cekiyor...[/CENTER] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]gecenin sessizligini :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B]
[RIGHT][COLOR="White"].......................[/COLOR][/RIGHT] |
[B]Ebru Yasar & Ismail YK - Seviyorum Seni Düet [/B]
|
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Ebru Yasar & Ismail YK Seviyorum Seni Düet
Ayriligin beni bak öldürüyor Bana nasil kiydin bilemiyorum Her baktigim yerde hatiran sakli Ben senden baskasini istemiyorum Sana ben doyamadim Seni hic unutamadim Artik dönmesen bile Beklerim seni canim Off offf özledim Offf offff seni cok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni bekleyen biri var[/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
Nurettin Rencber {Eski yara}...................................
|
Fatih Kısaparmak - Üzüm Karası Gözlerin
Hiç kimse senin kadar sevilmedi Aklımı firara vemişim zaten Bir siiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ogüzelerin saklımda Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ah ogüzelerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan cok koydu Kimbilir kaç yıl gecti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Ogüzel gözlerin hasreti ta suramda yanıyor Sen benim ilk göz ağrım ilk yanılısım Sen benim aldanısım aşkta yanlısım Çekip gittiğin günden beri yanmısım Unutamadım afedemedim Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Büzları üsüten boskura yazdım Ve denizden yeni cıkmıs rüzgarlarla geldim Kurudalları bastıkca kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmusken dökülmüsken Kursunlara dizilirken susus denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektim perdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Öldürür beni |
[B][I][COLOR="Red"]Zeki Erdem
........... Gizli yara [/COLOR][/I][/B] |
Muazzez Abacı - Vurgun
Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır |
CENGİZ KURTOĞLU
HANİ SEN BENİMDİN |
[B]Demet Akalın -Sevgilimi Koluma takarım.[/B]
|
HALUK LEVENT
İÇİMDE ÖLEN BİRİ VAR |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]yeni favori sarkim[/COLOR]
Ebru Yasar & Ismail YK Seviyorum Seni Düet Ayriligin beni bak öldürüyor Bana nasil kiydin bilemiyorum Her baktigim yerde hatiran sakli Ben senden baskasini istemiyorum Sana ben doyamadim Seni hic unutamadim Artik dönmesen bile Beklerim seni canim Off offf özledim Offf offff seni cok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni bekleyen biri var[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Gökhan Kırdar-Üstüme basıp geçme[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Sivaslisin sen HEMI
..... cok güzel türkü [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]kim süliyor bilmiyom
Hastanenin Kapısı Hastanenin kapısına kar doldu Gafil düştüm yüreğime dert oldu Anam hastaneye bende yatmazdım Hastanenin köşeleri yurt oldu Açma pencereni girmesin yeller Bugün efkarlıyım bilmesin eller Köyüme varınca veremli derler Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Merdivenden çıktım yanbasa basa Ciğerim kurudu kan kusu kusu Biliyorum anam ömrüm çok kısa Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Cebimde kalmadı artık metelik Sorma anam sorma ciğerim delik Ağzımdan geliyor kan bölük bölük Ölüm ver ALLAH'ım ayrılık verme Mezarım üstünde yayılan koyun Gelin komşular öldüysem soyun Nazlı yar gelmeden mezara koyun Ölüm ver ALLH'IM ayrılık verme[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Gönül Oyunu Şarkı Sözleri
Bir yüzüme baktın bir boyun büktün Sevginin zehrini gönlüme attın kalbime taktın Madem ki sonunda ayrılık vardı Neden beni buldu beni ağlattı beni sızlattı Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Sen değilmisin beni terkeden Sen değilmisin hasret çektiren Boynumu büken Nedir bu hırçınlık Nedir ettiğin Gel de bitsin dertlerim Yeter çektiğim benim çektiğim Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Ferdi Tayfur[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;341086][B][COLOR="DarkRed"]Gönül Oyunu Şarkı Sözleri
Bir yüzüme baktın bir boyun büktün Sevginin zehrini gönlüme attın kalbime taktın Madem ki sonunda ayrılık vardı Neden beni buldu beni ağlattı beni sızlattı Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Sen değilmisin beni terkeden Sen değilmisin hasret çektiren Boynumu büken Nedir bu hırçınlık Nedir ettiğin Gel de bitsin dertlerim Yeter çektiğim benim çektiğim Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Ferdi Tayfur[/COLOR][/B][/QUOTE] Kardelenciceği......... Ben ferdinin bu şarkısını birzamanlar tek kasede çekmiştim önlü arkalı devamlı ayni şarkıyı dinliyordum. |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Numan
DİL YANSIN Yıktın Evimi Söndü Ocagım Perişan Ettin Yoktur Dermanım Yaktın Sen Beni Sende Yanasın Adına Canêy Diyen Dil Yansın Kararmış Bahtım Aydınlanmıyor O Gitti Dostlar Canım Yanıyor Ölüm Vurmuş Beni Umursamıyor Adına Canêy Diyen Dil Yansın Neydi Seni Benden Alıp Götüren Neyin Ugruna Tükettin O Güzel Günlerimizi Bu Kadar Ucuzmuydu Sevdanın Fiyatı Kaç Kuruşa Sattın Sevdamızı Hepsi Oyunmuş Anlayamadım Sevdan Yalanmış Boşa Aldandım Şeytan Bakışın Ben Sevda Sandım Adına Canêy Diyen Dil Yansın[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;341086][B][COLOR="DarkRed"]Gönül Oyunu Şarkı Sözleri
Bir yüzüme baktın bir boyun büktün Sevginin zehrini gönlüme attın kalbime taktın Madem ki sonunda ayrılık vardı Neden beni buldu beni ağlattı beni sızlattı Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Sen değilmisin beni terkeden Sen değilmisin hasret çektiren Boynumu büken Nedir bu hırçınlık Nedir ettiğin Gel de bitsin dertlerim Yeter çektiğim benim çektiğim Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Karardı benim dünyam feryadımı duysana Kayboldum bir meçhule ellerimden tutsana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Seninki sevgi değil seninki aşk değil Seninki gönül oyunu şu halime baksana Ferdi Tayfur[/COLOR][/B][/QUOTE] Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. |
Sıfırı Yedim - Engin Nurşani
Bu kadar vicdansız olma gel yeter Ben sıfırı yedim tukendim gayrı Sevdan çiçek olmuş burnunda tuter Vurdun darben ile çokertin beni Neden gönul verdin madem deymezdi Neden aşık ettin madem sevmezdin Dunyada kimseye boyum eymezdim Diz çokup önunde yalvarttın beni Afetmem sevgilim afetmem seni Nedir senin temizlenip haklanmam Nurşaniden delik delik saklanma Ayıpmıdır sevvilipte koklanmak İsyanlar eyleyip bagırtın beni Afetmem sevgilim afetmem seni |
Onur AKIN
Geceyi SANA Yazdım ........................................ |
[B][COLOR="Blue"]oğuz boran-----SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUUM...[/COLOR][/B]
|
Sivasspor - Gaziantep maçını dinliyorum. 1 - 0 galibiz. Mehmet Yıldız 5 .dakikada penaltıdan attı.
|
....Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar.
|
[B]Mustafa Özarslan----Gözünü Toprak Doyursun....
sÜPERMİŞ YAAAA offf offf offf......tam jiletlik:D:D:D[/B] |
[B]..........Bahar - Yalanmış.........[/B]
|
BizBize58 FM`i dinliyorum,.............................
|
Mey
Demsiz yari kul olmaz Aşksız saki bulunmaz Çaysız ki sohbet olmaz Dervişe kuru minder Birde gül deminde çay Kokusunda muhabbet A/yar oldu gönül Buldu nuru ilahiyye Gönül gardorobunda Riya- ucub -kibir Takım takım elbise İster bunlardan seç İster takvadan geçme İnleme-yen Ney’mi olur Söylemeyen dilmi olur Saki aşkı görmedi-ği an mı olur Hangi yana baksa yari yar Heryöne akseder A/yar Neyin makamında Öter bülbülü yar |
[B].....Ebru Gündeş - Kızıl Mavi......[/B]
|
************bengü gezegen******************
|
[B][COLOR="DarkRed"]Serdem Coskun
************Hey sana diyorum****************[/COLOR][/B] |
-----------Yüreğim Bilir------
Günlerce aylarca, senden haber beklerken, Geldiğinde acelen var gibi kaçarken Ardından kaldığım karanlık odaların soğuğunu -------------Yüreğim bilir-------- Dilim özlemini haykırırken, Sesine hasret kalırken, Kayıtsız kalışının yakan acısını ----------Yüreğim bilir-------- Sevmekten vazgeçmeyen gönlümü, Sensizlikte çığlık olmuş yüreğimi, Hasrete dayanamayan benliğimi -------Yüreğim bilir------- Yokluğunda sabah olmayan geceleri, İçimi ısıtmayan güneşi, Gözyaşıma doğan rüzgarın yelini ---------Yüreğim bilir----- O mazlum kış günlerinin ayazını, Bembeyaz karla kaplı şubatın, Kan kırmızısına boyandığını… --------Yüreğim bilir------ Bir sen bilmezsin üşüdüğümü, Seni ne çok özlediğimi Ne kadar sevdiğimi… --------Yüreğim bilir------ |
[B].........İbrahim Erkal - SırılSıklam..........[/B]
|
[I][CENTER][COLOR="Magenta"][B]Hakki Bulut
Ben buyum Sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir kalbim var Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Yalanla Kuramam aşkın temelini Allah’tan korkarım aldatamam seni Yeminler uydurup çalamam kalbini Aşkın öldürse de mahvetse de beni Ben buyum seversen canım sana feda Ben buyum sevmezsen bana de elveda Razıyım bu ömür böyle göçüp gitsin Zaten gülmek bana yasak dünyada İstemem en güzel günlerin zehr olsun İstemem o güzel gençliğin mahvolsun İstemem sen beni acıyıp sevesin İstemem benimle ızdırap çekesin[/B][/COLOR][/CENTER][/I] |
[COLOR="DarkRed"][B]
Bana sen lazimsin Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kisi bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazimsin Teselli aramak zor gelir Giden sevgili arkasinda Yürek paramparça bir halde Bedenim darmadagin Giderken dökülen göz yaslarim ne ilk, ne son Sadece zamansiz yasandi her sey Anladim, sana geç kaldi bu ömür Darmaduman Birakip bir kenara yasanan her seyi Atiyorum kendimi gecelere Bir baska sevgilide avunurum diye Süründü bu gönül elden ele Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yaz, ne kisi bekler Bu kalp bir seni özler Söyleyen : Rafet El Roman[/B][/COLOR] |
[B].....Azer Bülbül..... -[COLOR="Red"] .....Biz 5 Kardeşiz.....[/COLOR][/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]DJ ARIFCOSKUN
Sivaslisin sen hemiiiiii teyyyy teyyy teyyy haydi halayaaaa [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]..... İsmail 'YK' - .....[COLOR="Red"]Nerdeeeesin[/COLOR].....[/B]
|
Sivas Ellerinde Sazım Çalınır ...................Muhlis Akarsu
|
[QUOTE=arifcoskun;341326]Sivas Ellerinde Sazım Çalınır ...................Muhlis Akarsu[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]offf offff ne türkü beeeee [/COLOR][/CENTER][/I][/B] [RIGHT][COLOR="White"]............[/COLOR][/RIGHT] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:55. |