![]() |
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[COLOR="blue"][B]Ben seni benim olasın diye sevmedimki ben seni mutlu olasın diye sevdim benle yada bensiz her zaman MUTLU ol seni kocaman SEVİYORUM[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="Blue"]O güzel buğulu bakan gözlerinin bebeklerinde, minicik balıktım ben birtanem gözyaşlarınla benide akıttın. sana bu kadar yakınken şimdi ummanda şaşkınım yalnızım artık sen yoksun ben ummanda yaşayamamki senin olmadığın yerde ben olamamki.[/COLOR][/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Aşılmaz duvarların, içeriden açılmaz kapıların bulunduğu bir odadır yalnızlık…[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="SeaGreen"] Gözler kendilerine, kulaklar başkalarına inanırlar. ALMAN ATASÖZÜ
[/COLOR][/B] |
Gül dalinda goncaya, bülbüllerin narina, ümit varmiki yarina, yarinlar bana mi? Ben yarinlara mi? borcluyum...!
Not; söz bana aittir.;-) |
[B][COLOR=red]BIR BILSEN HALIMI BIR GÖRSEN ANLARSIN GÜZELIM ANLARSIN[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]TAS KALBIN DILE GELIR AGLARSIN:::::::!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] |
Durdurun aylari, gecmesin yillar. Neden sensiz, zalimce geciyor günler. Seni andigim zaman yüregim titrer. Ömür tapulu degil birgün BITER. Not; Bana ait.;-)
|
[B][COLOR="Blue"]DEĞİLSE HALK İÇİNDE MUTEBER KİŞİ
GÜNDE 10 VAKİT NAMAZ KILSADA YOKTUR CENNETTE İŞİ[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Magenta"]dost deniz kenarında topladığın taşa benzer zamanla birer birer atarsın bazıları vardır atmaya kıyamazsın işte sen bunlardansın[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="magenta"]sevgiyi taşımak değil hasreti çekmek zor.. gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor.. yaşamak ölmek değil özleyip de görememek zor..[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:29. |