![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Rekorlar kırmaya vermişim karar,
Yalan bu gönüle veriyor zarar, Uzanmış dizime saçını tarar, İnce ince durur telimiz bizim. |
Hayatım karardı senin yüzünden,
Kalleş bakışların ela gözünden, Yalandan öteye gitmez sözünden, Kaçar uzaklara selimiz bizim. |
[quote=sandalli;413697]Arif hocam gelmiş coşturur sazı,
Bence hiç çekilmez gönülün nazı, Baharı geçirdik bekleriz yazı, Neşeyle doluyor gölümüz bizim.[/quote] Ederim akort tutmaz bağlamam Ben kimseye kem gözlerle bakamam Dost hasreti acıdır ayrı kalamam Dostluktan geçen yollar bizimdir [quote=sandalli;413693]Yalanla kurulan bina yıkılsın, Güzel olanlara güzel bakılsın, Çirkinlikler ateşlerde yakılsın, Dosta uzanıyor elimiz bizim.[/quote] Yalan dolanla hiç işimiz olmaz Dost bağında açan gülümüz solmaz Bu yalancı dünya kimseye kalmaz Kalbimiz doğrudan ayrılmaz bizim |
Akşam olur gurbet elde durulmaz,
Kötü sözle insan kalbi kırılmaz, Yalan ile hiçbir yere varılmaz, Doğrudan ayrılmaz dilimiz bizim. |
[quote=sandalli;413704]Akşam olur gurbet elde durulmaz,
Kötü sözle insan kalbi kırılmaz, Yalan ile hiçbir yere varılmaz, Doğrudan ayrılmaz dilimiz bizim.[/quote] Kırılan kalbin olurmu hiç tamiri Çok emir veriyor zabitin biri Eğer üzdüm ise bağışlan beni Kötülüğe yormaz dilimiz bizim |
Kara Ahmet der ki etme eyleme,
Doğruya yakın ol yalan söyleme, Gidip bir çirkine gönül bağlama, Bağlanmaz çirkine belimiz bizim. |
Ben şimdi gideyim gelirim yine,
Saygı duymak gerek iman dine, Gönül uslanıpta kalmasa bile, Dostluğu tutacak elimiz bizim. |
Kara Ahmetin gözlüğüne hastayım
Kırık kalbim ile bugün çok yastayım O dostuma bir haber salayım Erdemliktir özümüz dilimiz bizim |
[B]Hayırlı sabahlar olsun herkese
Ara verdik bugün işe strese Çayımız hazır buyrun dostlar Soframız bereketli olsun bizim[/B] |
[quote=Cley;413715][B]Hayırlı sabahlar olsun herkese[/B]
[B]Ara verdik bugün işe strese[/B] [B]Çayımız hazır buyrun dostlar[/B] [B]Soframız bereketli olsun bizim[/B][/quote] Günaydın sanada cley kardeşim Söyle ben derdimi kime diyeyim Ver gardaş bir sabah çayı içeyim Dostluk yollarında yükümüz var bizim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:20. |
|