![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=darkgreen]lady gaga-just dance[/COLOR][/FONT]
|
i tatlıses
nerede bitecek benim hayatım |
shamur Let the musıc play
|
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue][B]Hande Yener- Nasıl zor şimdi..[/B][/COLOR][/FONT]
|
şu anda erdal güneyden saklımdasın dinliyorum
|
[B]Ajda Pekkan - Resim[/B]
ikimiz senle neyi cözemedik ? bu kapidan ilk giren asik olacak : )) [B]Halil Koçak - Kibar İsyan (Meditasyon)[/B] ama benim sevgine zaafim var hatta verdigin degere tavim anladiysan eger vahim durum bu kibar isyanda yine yok ahim hobaaaa [B]Bendeniz - Cumadan Pazara[/B] hobaaaaaaaa yandan [B]Halil Koçak - Doğudan Doğanım [/B] |
Yavuz Bingöl > Carsambayi Sel Aldi
|
[B]Ajda Pekkan - Her yasin ayri bir güzelligi var[/B]
sisli gözlerin dalmış uzaklara dargın gibisin insanlara yabancısın sanki geçtiğin sokaklara tozlu çapraşık yollara geçerken yanımdan o an tanımadın beni hatırlamadın bile belki ismimi ben de değiştim sevgilim en az senin kadar inan ki her yaşın ayrı bir güzelliği var yüzündeki çizgilerinle saçındaki beyazlarla benim için eskisinden daha güzelsin bırak varsın geçsin yıllar bitsin artık bu korkular her yaşın ayrı bir güzelliği var duygular vardır duygularla beslenen belki yaşadık biz çok erken bir dönem gelir ömür boyu özlenen her anı canım seninle geçen inanmaz gözlerle bakma bakma yüzüme artık mutlusun belli, benden gizleme hatırlayıp da üzülme unut gülümse |
Azer Bülbül - Zorunami gitti Gardas
|
yatsı ezanını dinliyorum şu an
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:21. |
|