![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
Candan ERÇETİN...................... Kendine iyi bak.
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B][I]Naşide Göktürk / Sakın ha......[/I][/B]
|
[COLOR="Red"][B][I]AYRILIK HEDİYESİ
Şimdi saat sensizliğin ertesi Yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım tenhasında gecenin Avutulmamış bir ben... Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Bu da benden sana Ayrılığın hediyesi olsun Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun... Şimdi iyi niyetlerimi Bir bir yargılayıp asıyorum Bu son olsun be... bu son olsun! Bu da benim sana Ayrılırken mazeretim olsun! Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın! İşi-gücü olanlar çoktan gitti Bir ben kaldım voltasında sensizliğin Hiç uyumamış bir ben... Şimdi dişlerimi sıkıp Dudaklarıma kanamayı öğrettim Ki bu kızıl damlalar Körpe yanağında bir veda busesi olsun Bu da benden sana Heba edilmiş bir aşkın Son nefesi olsun... Kafamı duvara vurmadan Tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek Ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öylece durdurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun! Artık sigarayı üç pakete çıkardım günde Olsun be! ne olacaksa olsun! Bu da benim sana Ayrılırken şikayetim olsun Gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun Her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun İsterim sen de yan ömrüne hep ağla Hep ağla bu benden son dua Bu benden ayrılık hediyesi olsun Yusuf Hayaloğlu[/I][/B][/COLOR] |
tatlı dillim güler yüzlüm a ceylan gözlüm
gönlüm hep seni arıyor neredesin sen |
Gökhan Özen Sana Yine Muhtacım
|
[COLOR="Purple"][B][I]Ceylan - Sivaslıymış -
Yazmasını yan ,bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça o gülüyor kim olduğun, söylemiyor Hem cilveli hem nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış … Yazmasını yan bağlamış sağlandıkça boy veriyor Ben baktıkça ,o gülüyor kim olduğun söylemiyor Hem cilveli hem ,nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış kangallıymış Gözlerin gül açıyor ben yanaşsam o kaçıyor Sözleri yol yanaşmıyor sanki benle eğleşiyor Hem cilveli hem nazlıymış Can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi.. Öğredimki sivaslıymış sivaslıymış Hem cilveli hem, nazlıymış can yakmaya hevesliymiş Sordum sordum söylemedi öğredimki sivaslıymış…[/I][/B][/COLOR] |
[B][I]Yudum / Sende gidersen eğer....[/I][/B]
|
Özcan DNZ&Niran Ünsal 09 Aklım Sende
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:30. |
|