![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gönlüm58;504777]Tavla ögrenmenın en iyi yolu seyretmektır.Onur unutma inşallah...[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ya evet onur gibi bende ögrenemedim :):D:D zaman yokki türkiyeden getirttirdim hala yatiyor bir kenarda :D koltuk alti bilem yapamadim:):):D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
Hoşgeldın bacanahhh...
|
Serçem ben sana ögretirim ama yüregimi çekersen koltuk altına degilde tepene gecer ona göre...:)
|
bacanahhh ........???
|
Bırakın tavlayı gelin hep beraber Counter oynayalım :D zaten öğrenemiyoruz tavlayıda :D
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;504781][COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ya evet onur gibi bende ögrenemedim :):D:D
zaman yokki türkiyeden getirttirdim hala yatiyor bir kenarda :D koltuk alti bilem yapamadim:):):D:D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] sandy ablam bi kenarda durmasin sen bana yolla tavlayi:) |
[QUOTE=gönlüm58;504782]Hoşgeldın bacanahhh...[/QUOTE]
hosbulduh bacanah:) |
serhat nasılsın hoşgeldin
|
[QUOTE=gurbet kuşu;504784]bacanahhh ........???[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kiz bak bende anlayamadim nereden bacanak oluyorlar!?[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=gurbet kuşu;504789]serhat nasılsın hoşgeldin[/QUOTE]
hosbulduk ablam teesekkur, sizler nasilsiniz, bizim beylere yazdim hepsi uyyor , buraya geldim:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:22. |
|