![]() |
Cevap: Güzel Sözler
Değerli insanlar fikirlerle, normal insanlar olaylarla, düşük insanlar ise kişilerle uğraşırlar.
|
Affetmek Büyüklük, Unutmak Alçakliktir
sedat peker |
* Eğer hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünüyorsam , ben bir safım. Eğer düşünmek istemiyorsam bir korkak…ve eğer hiçbir şeyin değişmemesinin benim çıkarıma olacağını düşünüyorsam alçak.
1968 baharı Paris duvarlarına yazılan yazı * Politikacılarımız artıyor, politik açılarımız artıyor, politik hocalarımız artıyor, politik hacılarımız artıyor, politik bacılarımız artıyor ama politik ACILARIMIZ azalmıyor. * Asıl acıyı suskunlar çeker. |
[LEFT]Hiçbir şey, ele geçince hayalde olduğu kadar güzel kalmaz.
N.R.NASH[/LEFT] |
bu sözü bir kez daha yazmıştım ama şimdi bir kez daha yazmanın tam sırası
Söz bilirsen söyle mecliste neşe alsın Söz bilmezsen sükut eyle bilmeyen bir şey sansın |
Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta, sende 1 yumurta olur. Bende 1 [B]bilgi[/B] var, sende 1 [B]bilgi[/B] var. Ben sana 1 [B]bilgi[/B] versem, sen bana 1 [B]bilgi[/B] versen, bende 2 [B]bilgi[/B], sende de 2 [B]bilgi[/B] olur. (Konfüçyus)
|
Sevdiğini mertçe seven kişi
Pervane gibi özler ateşi Sevipte yanmaktan korkanın Masal anlatmaktır bütün işi Ömer HAYYAM |
Bilim ve sanat bir kuşun iki kanadı gibidir. Bu iki kanadı kullanan toplumlar uçar ve özgür olurlar. Uçamayanlar ise tavuk olur. "Tavuk toplum" önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olamaz.
Charles Darwin |
Ben hiç umudumu kesmedim hayattan.. Bugün böyle dertli olsam bile..Yarın ne haldeyim.. Bilirim hepsi Allah' dan
|
BENİ BİR BEN BİLİRİM
BİRDE YARADAN BANA BİR BEN LAZIMIM BİRDE ANLAYAN HZ. MEVLANA |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:32. |