![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
hasan dursun_ gel ey sultanım
|
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B][COLOR="DarkRed"]Orhan Ölmez
Seni seviyorum. Seni seviyorum biliyormusun? Seni seviyorum görüyormusun? Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum Orhan Ölmez[/COLOR][/B] |
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum DİNLEMEYE DEVAAAAAAAM |
abi ben bunu dinleyemiyorum çünkü her dinleyişimde aglıyom
|
[COLOR=sienna][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][B]Tarkan-Sabret.[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR]
[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]çaresizim,mecbur bu veda,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]kokun üzerimde,gidiyorum uzaklara,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]siginip anilara,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]bu hasrete dayaniriz elbet,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]ümidimiz muradina erecek.[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret... [/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...Sabret inci tanem bekle Beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret..[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]aglama ne olur,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]vazgecme bekle beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka, [/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Viz gelir.[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Daglar,Denizler yaban eller,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sevmeye engeldir mesafeler,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]geçici bu ayrilik,bir rüya farzet,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]sonunda Zafer bizim olacak,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]gecici bu ayrilik,bir rüya farzet,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]sonunda Zafer bizim olacak,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...Sabret inci tanem bekle Beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret..[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]aglama ne olur,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]vazgeçme bekle beni,[/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Dönecegim mutlaka, [/B][/FONT] [FONT=Century Gothic][B]Sabret...[/B][/FONT] |
ahmet şafak murat ince sevdim seni :)
|
Osman Öztunç
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez |
[FONT=Century Gothic][COLOR=darkgreen][B][U]Gülben Ergen-Söz[/U][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Ne yeni güne uyanmak[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Ne uyanmak nede hayat endişesi[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Dahada kötüsü var su bile sensiz içilmiyor[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Nefes alışlarım gündelik telaşlarım[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Sohbeti hoş arkadaşlarım sensiz çekilmiyor[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Ne kadar hoştu aydınlık bazen loştu[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Kaçan hiç bir şey yoktu neden bu kadar koştuk[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Söz bir daha kırmam seni [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Üzerine titrerim ilk günkü gibi[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Anladım ne çok sevmişim seni[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=dimgray][B]Orta yolu buluruz gel yeterki[/B][/COLOR][/FONT] |
Seni seviyorum biliyormusun?
Seni seviyorum görüyormusun? Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum Orhan Ölmez |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:36. |
|