![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=barikat58;434577]Kral devri kapandı gitti
Barikat yazdı konu bitti Bana en son catan kişi Yogun bakımda 5 ay yattı :D not: ayrıca avatarım güzel evet :) tanıdıkların varsa yönlendirebilirsin abi :D:D[/QUOTE] Bu sayfa çok ağır yazamıyom ki Hürmetim var sana kızamıyom ki Gece fazla nette gezemiyomki Diğer dostlar neden ötmez bu gece not. bikaçtane var yakında yollarım |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434579]Bu sayfa çok ağır yazamıyom ki
Hürmetim var sana kızamıyom ki Gece fazla nette gezemiyomki Diğer dostlar neden ötmez bu gece not. bikaçtane var yakında yollarım[/QUOTE] Meydanı boş buldun öttür kuşunu, Bir yumrukta yaracağım kaşını, Benimle atışıp o kel başını, Taştan taşa vuracaksın bu gece. |
bizim oralarda çalarlar dümbelek
senin gibilerine derler içi boş kelek gel sen bizi fazla kızdırma senin hesabını da burada kesiverek.barikat |
[QUOTE=deliktaşlısalim;434650]bizim oralarda çalarlar dümbelek
senin gibilerine derler içi boş kelek gel sen bizi fazla kızdırma senin hesabını da burada kesiverek.barikat[/QUOTE] güneş görür ısınırsın barikatı görür kasınırsın yumrugumu sıkarsam kasın gözün açılırsın :D |
[QUOTE=barikat58;434652]güneş görür ısınırsın
barikatı görür kasınırsın yumrugumu sıkarsam kasın gözün açılırsın :D[/QUOTE] sazım çalar dertli çalar kafam bozuk bu sıralar canımı sıkma barikat indiriveririm havanızı valla:D |
Salim dedi sözü, yoktur cözümü,
Gülmekten yaş etti iki gözümü, Yedirdin herkese kendi sözünü, Taktir ettim seni büyük ozansın. |
vakitsiz öten horozu keserler
kurban pınarında meze ederler barikatla sandallıya catılmaz adamı çerez niyetine yerler :D |
hehee cok komikk yhaa:D
|
[QUOTE=barikat58;434655]vakitsiz öten horozu keserler
kurban pınarında meze ederler barikatla sandallıya catılmaz adamı çerez niyetine yerler :D[/QUOTE] dönderip durma burada lafı aynı sözler tırmalar kulağı sen neyi eziyorsun bre üzüm hoşafı bana göre er kişi bilmeli yerini |
Salim bilmez ozanların hasını,
Barikat alacak senin pasını, Kafana vurursa kahve tasını, Al kanlar akitir, serilin yere. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:02. |
|