![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Sivasa gittim yollar bozuk
Çarşıya indim insanlar bozuk Hava almak için Tekkeye çıktım ortam bozuk Ben evime geldim ama Kafam hala Bozuk :P [/B] |
[B][COLOR=darkorange]mühendismi olacan boşver yolları
böyle şeyler için yorma kafanı sende clup 7 house gibi havaya gir ozanlar topiğinin kıymetini bil [/COLOR][/B] |
@ kronik
topalaktan olurmu corba bilirsin tadindan yenmez yaparsa onu usta aslinda cokta hassasim bu hususta aman sakin görmesin tarifini bizim oktay usta : )) |
[B][COLOR=darkorange]oktay usta su dökemez elime[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]marifetlerim sivaslilar.net in dilinde[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ağlayan kek vardı istek listesinde[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seneye yaparım inşallah hepinize(özellikle besyo-cu ma )[/COLOR][/B] |
Şehir uyumuş caddeler sarhoş
Aşkın adı yerlerde bir ben ayaktayım Neden böyle anlamsız oldu ki dünya Herkes öldü sanki bir ben hayattayım |
[QUOTE=_DuMaN_58;450427][B]Sivasa gittim yollar bozuk
Çarşıya indim insanlar bozuk Hava almak için Tekkeye çıktım ortam bozuk Ben evime geldim ama Kafam hala Bozuk :P [/B][/QUOTE] [B]Sivas'ın yolları yapılır olmaz bozuk... Çarşıda insanlar ekonomiye bozuk... İnsanlarımızda asla olmaz bozuk... Kafanı değiştir o zaman olmaz bozuk...[/B] [B]Kronik şimdiden alıyor pasta siparişi... Pastada üstüne yok o, Sunda'nın işi... Bir gelişlerini gördük bir de gördük gidişi... Kanka oldular memleketinde, bu iki kişi...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]halamın mutfağı tadilatdaydı biliyorsun
pasta yapamadım diye üzülüyorsun neden bana sitem ediyorsun pasta yemek istiyorsan neden buraya gelmiyorsun ?[/COLOR][/B] |
[B]Pasta yaptın da yemedim mi
Eline sağlık demedim mi Tatilde Sivasa gittin Sende gel dedin gelmedim mi[/B] |
[B][COLOR=darkorange]geldin geldin sağolasın
bana gelen yolların açık olsun yemeğini de yedim kesen dolu olsun buluşmanın darısı seneye de olsun [/COLOR][/B] |
[B]Seneye Allah kerim
İnşallah yine gelirim Ben gelemezsem eğer Sizi Ankaraya beklerim[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:42. |
|