![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]Abdullah ÖNAL / Muhammedin Düğünü Var Cennete ...[/I][/B]
|
sezen aksu haydi gel benimle ol
|
[FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][B][I]Murat Boz-Özledim[/I][/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=darkorchid]Ben özledim galiba seni [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=darkorchid]Bu yüzden bu kadar sitemlerim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=darkorchid]Sen üzülme Acıdan bu sözlerim[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=darkorchid]Karsımda görsem dolar gözlerim[/COLOR][/FONT][/B] |
nihat hatipoğlu cuma sohbeti
|
[B]Ziynet Sali-----Beş Çayı ..!!!!![/B]
|
Medineye varamadım
Gül kokusun alamadım Muhammede doyamadım Yaralıyam yaralıyam Kabenin örtüsü kara Açtı yüreğimde yara Bulunmadı derdime çare Yaralıyam yaralıyam Hacerül esvedin taşı Akıttı gözümden yaşı Bulunmaz Resülün eşi Yaralıyam yaralıyam |
[B][COLOR="DarkRed"]ibrahim tatlıses
Gitmek istiyorsan durma hemen git Ardından bakarsam namert olayım Her şey bitti artık, bitti diyorsan Adını anarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım Hiç sucum yok iken bu ceza niye Kim olsa yerimde döner deliye Bir gün pişman olup dönsen geriye Kapımı açarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım...........[/COLOR][/B] |
samanyolu tv de çok güzel bi proğram harika
|
[FONT="Century Gothic"][B][COLOR="DarkSlateBlue"]Selim Gülgören- İstanbul bana dar..[/COLOR][/B][/FONT]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Osman Öztunç
Muhsinler Ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSINLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSINLER ölmez ölmez Ağlar yüzümüz gülmez Bu devran böyle sürmez MUHSİNLER ölmez ölmez Ardından vatan ağlar Kefensiz yatan ağlar MUHSİNLER ölmez ölmez...............[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:02. |
|