![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Özlem cöker benim garip gönlüme,
Bülbüller konmuyor kuru gülüme, Bir sarki dolandi yine dilime, Yakip cigerimi kül eder beni. |
[B]Aman Hasan abi kendine gel:)
Sonra arkandan ne der el Aklına gelen şarkıyı söyle Afkarlanma Hasan abi olmuyor böyle[/B] |
[B][COLOR=darkorange]sarıyı mezara gömdü sırada melek
bu işin sonunda çıkmasın kelek ah ne yapsak ne etsek hasan abiyi hayata döndürsek [/COLOR][/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;450646]ey ozanlar duyun sesimi
bugün cok özledim ben rallim'imi nasil dayanalir onca zaman bu hasretlik pek bir yaman : ((([/QUOTE] [B]Kulaklarım çınladı hemen girdim siteye… Görüşürüz inşallah gelecek seneye… Hasretlik çok zor, ama sen çek sineye… Canım kardeşim görüşelim, seneye… Selam hepinize; Cley'e, Kronik ve tatlı dilliye:D[/B] [B]Gül58 kızımız burda oluyor Çirkin... Yatmak isterim ancak çok erken... Hayırlı geceler olsun hepinize... Mevlam dert vermesin hiçbirinize...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;450656][B]Kulaklarım çınladı hemen girdim siteye…
Görüşürüz inşallah gelecek seneye… Hasretlik çok zor, ama sen çek sineye… Canım kardeşim görüşelim, seneye… Selam hepinize; Cley'e, Kronik ve tatlı dilliye:D[/B] [B]Gül58 kızımız burda oluyor Çirkin... Yatmak isterim ancak çok erken... Hayırlı geceler olsun hepinize... Mevlam dert vermesin hiçbirinize...[/B][/QUOTE] [B] Amin :)...[/B] ............................... |
[QUOTE=kronik;450654][B][COLOR=darkorange]sarıyı mezara gömdü sırada melek
bu işin sonunda çıkmasın kelek ah ne yapsak ne etsek hasan abiyi hayata döndürsek [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sarı kız geldi nazara, Ölmeden koyduk mezara, Gidebilirsem pazara, Cezerye alırım bende[/B]. . |
[B][COLOR=darkorange]pazarda satılmaz cezerye[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bulamazsınöyle her yerde[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çok istiyorsan eğer[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]göndereyim APS ile [/COLOR][/B] |
zülüfümü taramadım
ben oyare doyamadım cümle kuşlar yuva yapmış bir kuş kadar olamadım. |
Tarak girmez sırma saça,
Doyulmuyor kalem kaşa, Gözlerinden akan yaşa, Kurban olam nazlı güzel. |
dinlerim Fidoş'un türküsünü
icinde geciyor bir ask öyküsü derlerki sivasin kizlari yeni dogmus kar gibi mevlam hic ayirmasin deli gibi sevenleri |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:02. |
|