Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyeyi anlat (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12346)

arikarinkuchi 23.08.2009 21:46

Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

[B]zamanın en hızlı forumcusuydu :)
şimdi yerini başkalarına bıraktı [/B]

barikat58 23.08.2009 21:58

yerimi genclere bıraktım :) sivastan genc bir arkadaş :D

sandalli 23.08.2009 22:01

[B]Hayatimda tanidigim en zeki insanlardan biri, cok iyi bir dost, iyi bir arkadas, Allah herkese nasip etsin böyle dostu.[/B]

barikat58 23.08.2009 22:08

hasan abi sitenin en büyük ozanı :) bide onun dediklerin aynısı...

Cley 23.08.2009 22:13

[B] barikat iyi bir arkadaş. ankarada yüz yüze görüştük maça gittik. ama çekirdekçi taraftarlardan. Beni de alıştırıyodu çekirdeğe akşam gittiler :) . Ayrıca Hasan abinin dediği gibi zeki ve araştırmacı biri. Kah Ozan Arif dinler coşar kah Kahraman Tazeoğlu dinler duygusallaşır. Bir anı bir anını tutmaz. Şu aralar iftarı bulgaristanla beraber açmak zorunda kalıyor. İstanbulda ikamet eder :) Yeter bu kadar kütüğüne inecem nerdeyse. velhasılı kelam sitemizdeki iyi arkadaslardan biri. [/B]

barikat58 23.08.2009 22:15

[QUOTE=Cley;452896][B] barikat iyi bir arkadaş. ankarada yüz yüze görüştük maça gittik. ama çekirdekçi taraftarlardan. Beni de alıştırıyodu çekirdeğe akşam gittiler :) . Ayrıca Hasan abinin dediği gibi zeki ve araştırmacı biri. Kah Ozan Arif dinler coşar kah Kahraman Tazeoğlu dinler duygusallaşır. Bir anı bir anını tutmaz. Şu aralar iftarı bulgaristanla beraber açmak zorunda kalıyor. İstanbulda ikamet eder :) Yeter bu kadar kütüğüne inecem nerdeyse. velhasılı kelam sitemizdeki iyi arkadaslardan biri. [/B][/QUOTE]

ankarada ikamet eder.cekirdekçidir ama başkalarına laf eder :) şu sıralar iftar yemeklerini iyi yer annesi yanında gitmediyse tabi :)

Cley 23.08.2009 22:23

[QUOTE=barikat58;452897]ankarada ikamet eder.cekirdekçidir ama başkalarına laf eder :) şu sıralar iftar yemeklerini iyi yer annesi yanında gitmediyse tabi :)[/QUOTE]

[B]Bugün Salim abi'nin mekanda iftar yaptık. Salim abi de güzel yemekler yapmıştı :)[/B]

65serdal58 23.08.2009 22:35

navigatör......

boksa merakı...........:D

vanlıyam65 24.08.2009 00:08

SİVASLI,ÇOK CANDAN,ÇOK ARKADAŞ CANLISI,BAZEN RESİMDE OLDUĞU GİBİ KAŞLARINI ÇATAR GEZER.İYİ Kİ SENİ TANIMIŞIM CAN ARKADAŞIM BENİM

ömer yalcin 24.08.2009 00:14

[B][I]üsteki arkadasi tanimiyorum ama iyi bir arkadasa benziyor .............[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:01.