![]() |
--->: Hangi Üyeyi Ne Kadar Tanıyorsunuz
[QUOTE=bilalfýndýk;296754]saðol koçum ben hepinizi inanki çok seviyorum akýllý pýrlanta ðibisiniz biz bekirle 30 yýl önceden tanýsýyoruz çok macaralý yýllarýmýz ðeçti birbirimizi kaybettik bu forum sayesinde yýllar sonra birbirimizi bulduk yanlýz bilmediðin biþi var???MÝLLÝYETCÝLÝÐÝN ???yolu bizden ðeçer akýllý ol salça olmuyum sana[/QUOTE]
[B] Abi Ayip Edion Ama Hea..Ne o Akilli Ol Salca Olmiim Fln..Abi Bilirmisin Beni Tehdit Edene Hep Ýnat Giderim..Abim Dedim Sewiorum Dedim..Senin Dedigin Seye Bak Yahu..Oldumu Bu Simdi.. Peki Ýyi Niyetle Yaklasana Böyle Tehdit Savrulurmu.. Benmle Bi Derdin Warsa Pm At..[/B] |
[QUOTE=HaYLaZ;296757][B]
Abi Ayip Edion Ama Hea..Ne o Akilli Ol Salca Olmiim Fln..Abi Bilirmisin Beni Tehdit Edene Hep Ýnat Giderim..Abim Dedim Sewiorum Dedim..Senin Dedigin Seye Bak Yahu..Oldumu Bu Simdi.. Peki Ýyi Niyetle Yaklasana Böyle Tehdit Savrulurmu.. Benmle Bi Derdin Warsa Pm At..[/B][/QUOTE] canım yanlış anladın ğaliba olurmu ne tehtiti kıyarmıyım sen ne diyorsun ğülüyom simdi bu benim meşhur lafımdır yiyido turan darkyartmazınan yazdıklarımızı görmedinmi sizlerle gurur duyuyorum öpüyorum ******salça olurum hhaaaaaaaaaaaaaaa |
[QUOTE=HaYLaZ;296757][B]
Abi Ayip Edion Ama Hea..Ne o Akilli Ol Salca Olmiim Fln..Abi Bilirmisin Beni Tehdit Edene Hep Ýnat Giderim..Abim Dedim Sewiorum Dedim..Senin Dedigin Seye Bak Yahu..Oldumu Bu Simdi.. Peki Ýyi Niyetle Yaklasana Böyle Tehdit Savrulurmu.. Benmle Bi Derdin Warsa Pm At..[/B][/QUOTE] sen benim evladımsın ya bende bi acayip oldum yavvvvvvvv |
-->: Hangi Üyeyi Ne Kadar Tanıyorsunuz
[B]Bu sitede her ne kadar yönetici olsam da burada pek kimse tanımaz beni... Son buluşmalarla birlikte ;
yakamozz, haythuyt, sultanşehir, bu arkadaşlarla tanışabildik... İnşaallah ileriki zamanlarda daha çok arkadaşla tanışırız... [/B] |
[B]abim kusuruma bakma.. ben yalnýs anlamýsýn özür dilerim abim..[/B]
|
[QUOTE=HaYLaZ;296762][B]abim kusuruma bakma.. ben yalnýs anlamýsýn özür dilerim abim..[/B][/QUOTE]
ne demek olurmu öyle şey estafullah |
--->: -->: Hangi Üyeyi Ne Kadar Tanıyorsunuz
[QUOTE=FurkaN;296761][B]Bu sitede her ne kadar yönetici olsam da burada pek kimse tanımaz beni... Son buluşmalarla birlikte ;
yakamozz, haythuyt, sultanşehir, bu arkadaşlarla tanışabildik... İnşaallah ileriki zamanlarda daha çok arkadaşla tanışırız... [/B][/QUOTE] [B] ins bir bulusma daha olurda bunuda kacirmadan gelebilirim..sizlerde tanismayi gercekden cok istiorum..[/B] |
--->: -->: Hangi Üyeyi Ne Kadar Tanıyorsunuz
[QUOTE=HaYLaZ;296764][B]
ins bir bulusma daha olurda bunuda kacirmadan gelebilirim..sizlerde tanismayi gercekden cok istiorum..[/B][/QUOTE] [B]Yapıcaz ıns kardesım yakın zamanda[/B] |
[B]BEN YAZMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ SONUÇTA İNSANIZ MUTLAKA UNUTTUĞUM KİŞİLER OLACAKTIR.. ZATEN ONLAR KENDİLERİNİ BİLİYO.... :)
TÜM [url]www.sivaslilar.net[/url] AİLESİNİ SEVİYORUM... [/B] |
[QUOTE=bilalfındık;296753]damyartar var deli bilo yoksa bunda bir yanlışlık ve hata ararım bizi soysuzlar __-ölüm---kursunlar ayıramadı 40yıldır *?????kardeşim senmi ayırdın[/QUOTE]
BILAL ABI YAZDIGINDAN ANLADIGIMA GORE BANA BIRAZ KIZMISSIN ABIM KUSURA BAKMA . ACELEYLE YAZDIGIM ICIN SENI UNUTMUSUM YOKSA DARK YAMTAR ABIM NEYSE SENDE BENIM ICIN OSUN MILLIYETCILIK HAKKINDA SIZDEN OGRENECEGIM DAHA COK SEY VAR HAKKINI HELAL ET ABI :( |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:15. |