![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][COLOR=teal]Yalın-Bir tek sen eksiksin[/COLOR][/B]
|
Gidiyorum buralardan
Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan |
[B]Hadise---Double Life :)[/B]
|
[B][I]Mahsun Kırmızıgül / Yoruldummmmm......[/I][/B]
|
midem zil çalıyor onu dinliyorum
|
[B][COLOR="DarkRed"]Engin Nurşani
Gülom Türkçe yorum ekle Bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin Terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Kaldim gulom gulom gulom senin icin Simdi senden cok uzakta ne olduysa oldu haktan Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Biraktigin son duraktan geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Geldim gulom gulom gulom senin icin Nursanide hal kalmadi Tutacagim dal kalmadi Gecti bahar gul kalmadi Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Gecti bahar gul kalmadi Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin Soldum gulom gulom gulom senin icin...........[/COLOR][/B] |
ceylan
arguvanlm........................ |
[B][COLOR="DarkRed"]
Zeki Müren Gitme sana muhtacım Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim Seni çağırır yaşlı gözlerim Muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Sensiz bir dünyadayım Gerçekten uzak bir rüyadayım muhtacım Beni sensiz dünyadan Sonsuz rüyadan uyandırda git muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Ruhumu ıstacak Sımsıcak nefesine gitme Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım.............[/COLOR][/B] |
ruhumda bir sıkıntı var
gitsin diyom gitmiyorki yoksulluk başıma bela bitsin diyom bitmiyorki |
[B][COLOR="DarkRed"]Hayri Sahin
Gidiyorum buralardan Seni bir baskasiyla görmeyi hic istemem seni kiskandigimi hic mi hic söyleyemem Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan gidiyorum buralardan sonkez yüzüne bakmadan gidiyorum ben yanından gururum kırılmadan gidiyorum birtanem daha çok alışmadan karanlık bastırmadan sana ait olmadan Bana ait bu duygular birak icimde kalsin Ellerin bir baskasini oksayacaksa, oksasin Hakkim yok üzerinde dana söz söylemeye Bakarken gözlerine karar verdim gitmeye Gidiyorum buralardan son kez yüzüne bakmadan ..............[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:18. |
|