![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
maselef dün aranızda yoktum çok istedim ama evde yoktum canım ablammmmmmmm sen üzülme yeni yıla berabere giremesekte biz bütün yıl beraber oluruz merak etme;)
|
[QUOTE=gönlüm58;505224]Ya bacanah akşamda sandy anlamamısşın,boşver bacanh sena aldırma gel gene ...[/QUOTE]
dun baya ugrastim, ama sonunda cözdum olayi, sandy ablam para yollacak bana :) |
[QUOTE=KARAMELLL58;505219]hıhı evet ablacım keman çalıyorum bende özel konu açılmasını istiyorum:([/QUOTE]
Bencede asıl özel konuyu hakedenlere açılmıyor,haklısın tatlım.... |
yaa dimi bizim neyimiz eksik bizim marifetlerimiz var çok şükür bizde sivaslıyız
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B]gönlümün sultanı gözümün nuru
yüksek tepelerden bakacakmısın hasretlik çökünce o yüreğine benide gönlünden atacakmısın.[/B] |
[QUOTE=KARAMELLL58;505230]yaa dimi bizim neyimiz eksik bizim marifetlerimiz var çok şükür bizde sivaslıyız[/QUOTE]
Açalım sanada bir konu Ayşegül... |
tişikkür ediyorum ama kalsın gündemde okadar hayatla ilgili önemli şeyler var ki bizim nasıl biri olduğumuzu zaten çevremizdekiler biliyo
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][I][COLOR=red]selamünaleyküm arkadaslar[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=KARAMELLL58;505240]tişikkür ediyorum ama kalsın gündemde okadar hayatla ilgili önemli şeyler var ki bizim nasıl biri olduğumuzu zaten çevremizdekiler biliyo[/QUOTE]
ben acardim ama benim actigim konular kapanior hep, iki tane konu actim simdiye kaadr ikise kapandi:) |
teşekkür ederim ama istemiyorumm
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:17. |
|