![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;587575]bayram yaklaştı sıkıntı bastı
gurbetellerinde umutlar sustu gönül arzuluyor eşile dostu bu bayramda ayrı kaldık ne çare[/QUOTE] siz gurbette biz daha uzakta almaya soğunda karda sazakta türkiyede kaymayı özledim kızakta gavurun tavrından yıldık ne çare |
[QUOTE=ece4858;587576]siz gurbette biz daha uzakta
almaya soğunda karda sazakta türkiyede kaymayı özledim kızakta gavurun tavrından yıldık ne çare[/QUOTE] yurdumuzda işsizlık aldı yürüdü bütün iş kapıları kökten kurudu yoksulluk rüzgarı sizi alıp sürüdü yavruları gurbete saldık ne çare |
[QUOTE=OSMAN ECE;587577]yurdumuzda işsizlık aldı yürüdü
bütün iş kapıları kökten kurudu yoksulluk rüzgarı sizi alıp sürüdü yavruları gurbete saldık ne çare[/QUOTE] vakit geldi baba işe giderim anama gardaşa selam ederim duanızla azalır gam ve kederim sizden ayrı dertlerle dolduk ne çare |
[QUOTE=ece4858;587578]vakit geldi baba işe giderim
anama gardaşa selam ederim duanızla azalır gam ve kederim sizden ayrı dertlerle dolduk ne çare[/QUOTE] sizlerla paylaştım hep sorunumu umutla bekliyorum ben yarınımı giderken benim için öp torunumu bu bayramda saçları yolduk ne çare |
sılaya dönmeye umutlar kesik
bayram yaklaştı suratlar asık çekilmez gurbetin havası basık bu yılda buralı olduk ne çare |
biz gurbette boynunu büküp
sizler sılada göz yaşı döküp içi acı dolu türküler yakıp imamsız namazlar kıldık ne çare |
sulara gark olmuş ata yurdum
yıllardır köyüme hayaller kurdum yazdım birine hal hatir sordum bir ölüm haberi aldık ne çare |
Tum Ulas Yapali ve Osman ece abinin vea ilesinin mubrarek ramazan bayramini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim
OZUR DILERIM KURBAN BAYRIMI OLACAKTI |
[QUOTE=bilal kose;588313]Tum Ulas Yapali ve Osman ece abinin vea ilesinin mubrarek ramazan bayramini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim
OZUR DILERIM KURBAN BAYRIMI OLACAKTI[/QUOTE] ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLAL BEY SİZİNDE BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN |
[B][I]Hayırlı bayramların olsun Osman Abi.Yengemizinde bayramını kutlarım.Rabbim daha nice güzel bayramlar görmemizi nasip eylesin...[/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:28. |