![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Yıkıldı benliğim, kurudu tenim,
Gözlerin uzakta karardı günüm, Gelecek belirsiz kayboldu dünüm, Tükendi umudum yılı kaybettim. |
Sevgide dik durma, lazımsa eğil
Sevginin ölçüsü parayla değil Ben karınca idim o ise bir fil Sırtım dayadığım, fili kaybettim |
Gözlerin kalbime aşkı getiren,
Beni benden alıp, sana götüren, Yürekte yeniden sevda bitiren, Dağılmış zülüfte teli kaybettim. |
Biraz hinlik vardı, inat özünde
Sevgi mi ararsın yoktu gözünde Çilleri parlardı, çirkin yüzünde Yüzünde parlayan çili kaybettim |
Daglarin üstüne cöküyor duman,
Gurbete ellerinde bu halim yaman, Sahraya düsmüsüm su verin aman, Seraplar icinde cölü kaybettim. |
Sandallı muhabbet senin dilinde
Yakma şu gönlünü canan elinde sivaBURs kavruldu Yemen çölünde Ben taraf esmeyen yeli kaybettim |
[B]Ozanlar kaybolmuş nerdeler?
İftarlarını açtılar belki evdeler bu ayrılık artık yüreğim deler Ağladım göz yaşım silen olmadı..[/B]. |
Yoktur ki benzerin sen en güzelsin,
Küsersen gönlüme sinem ezersin, Diyorlar ki neden garip gezersin, Mahalle icinde ili kaybettim. |
[B]Ozanlar kaybolmuş nerdeler?
İftarlarını açtılar belki evdeler bu ayrılık artık yüreğim deler Ağladım göz yaşım silen olmadı..[/B]. [B]iki kere yazılmış kusura bakmayın ozanlar nasıl oldu ben de anladım affınıza sığınıyorum ...[/B] |
ahımı bilmez yarim neyleyim
gözlerinde kayboldum günü neyleyim içinde yar olmayan eli neyleyim sevgiliyi gördüm de beni kaybettim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:03. |
|