![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=serhat_58;505319]zamanim doldu kactim bay:)[/QUOTE]
[B]tekrar görüsmek üzere..[/B] |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
serhat nasılsın görüşmeyeli ...........iyisin inşallah :)
|
[B][I][COLOR=red]Dogan abi anlat ne var ne yok?[/COLOR][/I][/B]
|
ne olsun bildiğin gibi yine kayseri,deydim babam hastaneden yatıyor onunla uğraşıyorum bir haftadır
|
[B][I][COLOR=red]Dogan abi: hayirdir baban neden hastahanede, gecmis olsun dün sormayi unuttum kusura bakma.........................[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ömer yalcin;505336][B][I][COLOR=red]Dogan abi: hayirdir baban neden hastahanede, gecmis olsun dün sormayi unuttum kusura bakma.........................[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
hem diyalis hastası hemde kalın bağırsak kanseri galiba patoleji raporunu bekliyorum ama sonuç belli gibi...... ayın 6 da sonucu alacam |
Abi insallah ddigin gibi bir sey cikmaz, büyük gecmis olsun üzüldüm.
|
[QUOTE=doğan bulut;505330]ne olsun bildiğin gibi yine kayseri,deydim babam hastaneden yatıyor onunla uğraşıyorum bir haftadır[/QUOTE]
[B]geçmiş olsun kardeşim Rabbim acil şifalar versin..[/B] |
[QUOTE=Salim58;505344][B]geçmiş olsun kardeşim Rabbim acil şifalar versin..[/B][/QUOTE]
amin kardeşim sağol |
[QUOTE=ömer yalcin;505343]Abi insallah ddigin gibi bir sey cikmaz, büyük gecmis olsun üzüldüm.[/QUOTE]
sağol kardeş ama belli sivas numune hastanesi bu sonucu verdide ben vijdanen rahat olmak için kayseri erciyes ünüversitesinede yatırdım orada parça aldı patolejiye gönderdi bakalım inşallah iyi olur ama |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:29. |
|