![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]radyoda tarkan caliyor
sorma kalbim [/B] |
ŞU ANDA RADYO 2000 İ DİNLİYORUM.MURAT KURŞUN ''MARDİNLİ GÜZEL YARİM''
|
[COLOR="DarkRed"][B]MEDYA FM 93.90 Sanırım Sivas'A Sivasspor'A değiniyor vurgu yapıyorlar özellikle bir dj hemşerimiz SİVAS'ı anlatıyor buram buram ve en son olarak şu an ''TÜRKÜ-DAĞLAR DAĞLAR OY ZALIM DAĞLAR''[/B][/COLOR]
|
[B]kocaelispor - sivasspor macini dinliyorum
daha 0 - 0 [/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Cengiz İmrem Caney.................................[/B][/COLOR]
|
[B]Deniz Seki - Bu senin secimin...[/B]
Bazen kelimeler yetmez Karşındakini anlatmaya Bazen vukuatı olsa bile Sessiz sessiz yanaşmaya Kendini bu kadar hor görme Daha yolun başındasın Seni kendinden uzaklaştıran Şu büyük yalancı bahane Aşk dedin, meşk dedin İnanmam lazım Dur dedin, durmadı kalbim Güvenmem lazım Git dedin, dinlemedim Unutmam lazım Kal dedim sana, kalmadın Seni terk etmem lazım Bu senin seçimin, bu benim seçimim Anlamak lazım Hayat oyununda kavuşamasak bile Savaşmak lazım. Bu senin seçimin, bu benim seçimim Anlaşmak lazım Hayat oyununda kavuşamasak bile Sevişmek lazım |
[B][I]Sibel Can -Cakmak Cakmak............[/I][/B]
|
Tan - Yildizlarda Kayar ................
|
[B]Izel - Gurur[/B]
Döneceksen defalarca aynı şey, aynı yer Olamaz bu, bitsin artık bir yerde durmalı... Değer misin üzülmeye aklım hiç almadı, Kabul demek zorundayım şansımız kalmadı... Kıyamet kopsa bile Gelme git güle güle Ben böyle uzun süre yaşayamam... Durur durur beni bulur O sözler hep unutulur Artık bize biraz gurur lazım... Durur durur beni bulur O ayrılıklar hep unutulur Artık bize başka hayat lazım... |
[B]Izel - Hatalim...[/B]
Hataların ortasında kaldım Yine de sana kıymayı göze alamadım Hatalım... Hataların ortasında kaldım Yine de sana kıymayı göze alamadım De ki bitti bunca sene Nereye atılır satılır onu söyle Ya da sabret aşk sonunda Gücümü görecek sen üzülme Günü gelse ölürüm Seni görsem bir defa Kabulümdür ondan sonra Bizi buldu aşk sakın geri Çekme kendini Suçumuzdur bugünü yaşamamız Hatalım... Hataların ortasında kaldım Yine de sana kıymayı göze alamadım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:07. |