![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
valla kendi ses kaydımı dınlıyorum....hakan ersan yaralı:)))))
|
[QUOTE=metin 0758;430103]bu şehir beni boğuyor
Ferdi TAYFUR.....[/QUOTE] bu şarkıya tşk etmek isterdim ama gece gece arabesk dinlenmez ki abicim kubattan halkalı şeker olsa neyse:D |
Şarkılara bak be :) Lady GAGA'Dan Paparazzi gelsin ufkunuz açılsın biraz :D
|
orhan gencebay batsın bu dünya:D:D
|
[QUOTE=canann;430134]orhan gencebay batsın bu dünya:D:D[/QUOTE]
....................................... [QUOTE=canann;430126]bu şarkıya tşk etmek isterdim ama gece gece arabesk dinlenmez ki abicim kubattan halkalı şeker olsa neyse:D[/QUOTE yorum sizin:)............................... |
sabahın gelişen haberleri
|
[B]Sagopa Kajmer---Beslenme Çantam..!![/B]
|
ismini unuttum
gurbet kuşlarını dinliyorum |
[B][I]Gülay / Ellerini Çekip Benden ........[/I][/B]
|
[COLOR="DarkSlateBlue"][B][I]sibel can
buralarda cok yalnızım ariyorum her an seni acılarım son bulurdu tutabilsem ellerini sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım karanlıkdan niye kaçıyorum ah düsünceler alır beni dalga dalga sana geliyorum ah rüyalarda , geceleri sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım [/I][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:36. |
|