![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
TABI ÖMER BEN SAKA YAPTIM ZATEN ALLAH SAGLIK VERSIN EN ÖNEMLISI OL ........ INSAN HIS ETIGI YASTADIR BENCE ............. YANI BENIM YAS SIMDI 25
|
46 erkek sözünden dönmezmiş dimi.valla henüz çukura rastlamadım şimdilik hamd olsun rabbime iyi gidiyor.
|
[QUOTE=sevgim 58;505525]TABI ÖMER BEN SAKA YAPTIM ZATEN ALLAH SAGLIK VERSIN EN ÖNEMLISI OL ........ INSAN HIS ETIGI YASTADIR BENCE ............. YANI BENIM YAS SIMDI 25[/QUOTE]
olurmu kardeşim senin yaşın 18 de delikanlısın kedi yaşını büyültüyon yav |
burdayım güzelim yazdıklarıma cevap yazmadın bende kendimi suçladım naaptım ben kıza diye tatlım evet bende kırıldığım kişiyi silerim ama seni kıracak bişiy yaptığımı sanmıyorum
kırdımsa söyle özür dilerim ben haksızsam. |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
selam ben geldim.....
|
[B][I][COLOR=red]bende kendimi 17 bucuk yasimda hissediyorum............:) :)[/COLOR][/I][/B]
|
a.selam hos geldin Gurbet Kusu....
|
[COLOR="Blue"][B] hosgeldin canim sende misafirim var deme sakin:mad:
benimki gitti:) iki saat lik uykuyla duruyorum zaten.... bugün erken gireyim dedim saatlerdir kimse girmedi ya:rolleyes: [/B][/COLOR][QUOTE=gurbet kuşu;505540]selam ben geldim.....[/QUOTE] |
[QUOTE=ayten58;505537]burdayım güzelim yazdıklarıma cevap yazmadın bende kendimi suçladım naaptım ben kıza diye tatlım evet bende kırıldığım kişiyi silerim ama seni kıracak bişiy yaptığımı sanmıyorum
kırdımsa söyle özür dilerim ben haksızsam.[/QUOTE] estafrulah bacim ............... zadece pc de birseye bakiyordum ondan arada kaymis herhalde ondan fark etmedim ......... benim acimdan bir sorun yok |
bende öyle güzelim cevap yazdığın için teşekkür ederim kolay gelsin.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:21. |
|