![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Beklerim gözlerım yollarda
Silenmez hatıraların hep aklımda Hayallerim dalar gecenin karanlığına Gel artık bekleyek bir günüm yok daha [/B] |
[B]Osman da katılmış bu kervana
Adı kendi herşeyi güzel Rabbim uzun ömür vere ona Kimlikteki menşeyi güzel[/B] |
Güzellikler herşeyi kendine ceker
Okurum ozanları keyfim yerine gelir Sizle atışmak ne haddime Arada da olsa adımız görünsün yeter bizlere... |
Özledim bende o güzel memleketimi
Damlara azmı serdik bugdayla, hediğii Kağnıyla ekin taşıdım sardım sicimi Maziye dalıpta ahh çekmek güzel :) |
[B]Gurbetten selam olsun sılama
Hasretlik bitecek bu bayrama Üç gün tatil kafi gelmez ama Az da olsa Sivası görmek güzel[/B] |
Sabah iş akşam ev maratonu
Böylelikle de yarı ettik orucu Ne olacak bu sezonun sonu Sivasspor'u lider görmek güzel |
[B]Bu nasil bir alem dönüp duruyor,
Insanliktan cikmis insan vuruyor, Kafir müslümana hile kuruyor, Gavuru Iraktan kovmasi güzel.[/B] |
Cananım yapma ezme kendini
Preste sıkılan taşa dönmüşsün Heybetli bir kartal bilirdim seni Tüyleri yolunmuş kuşa dönmüşsün Selamlar saygılar dostlarım, Arif Ustam hoşgeldin, şeref verdin. Dilerseniz bu akşam bu ayaktan gidelim, neşelenelim biraz :) |
Hazine arayan yapiyor kazi,
Telleri kirildi calmiyor sazi, Gelmiyor bahari, sogumus yazi, Sibirya elinde kisa dönmüssün. |
Alta aldın beni epeyce yordun
Eczaneye girip, yumurta sordun Salaklık dalında rekorlar kırdın Yine yetinmemiş başa dönmüşsün |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:58. |
|