![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Serdar TUNCER - TÖVBE
[url]http://fizy.com/?q=U%C4%9Fur+%C4%B1%C5%9F%C4%B1lak-Serdar+tuncer[/url] [B]Bir gün sarhoştum, bir gün şöyle böyle. İkisinden de yudum elimi. Baktım na buraya kadar tövbenin içindeyim, dedim tövbelerime tövbe.[/B] |
Portakal Çiçeği
Ben ona portakal çiçeği derdim Zamansız acılarla yaprakları dökülen Portakal çiçeğimsin sen Ben bu aşkın uğruna nelerden vazgeçmişim Ne haldeyim göِrebilsen Her yerde yokluğun var, nefes alır anılar Tutsaksın düşlerime Ben seni düşünmeden, su bile içmiyorum Sevdanın Pençesinde Gel, gel portakal çiçeğim gel Gel hadi gel, yalvarırırm Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyorYALNIZLIK..... Çıldırıyor gözlerim, uykularım kaçıyor Toprakta suyu bulan Kök gibi sarıl bana Hasretin acelesiyim Biliyormusun beni tek sen gördün ağlarken Farklısın öylesinee Hadi gel sevişelim, Gel portakal çiçeğim Bekledim yeterince gel Gel, gel, hadi gel Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyor YALNIZLIK..... |
[B]Aglama Karanfil benide aglatma
Sil Gôz ya$larini Ye$erecek sevdan KUTLU Tohumlarla....[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Ferdi Tayfur
KIBLE EN BÜYÜK DUYGUYA EN BÜYÜK AŞKA SONUNDA HERKESİ GÜLDÜRÜP GİTME GÖZÜMDE GÜNEŞSİN GÖNLÜMDE MABET BAKTIĞIM GÜNEŞİ SÖNDÜRÜP GİTME SEN AÇTIN SEN KAPAT GEL BU SAYFAYI ÖLDÜR İÇİMDEKİ KARA SEVDAYI BEN SENSİZ BİLEMEM MUTLU OLMAYI BENİ MUTSUZLUĞA TERKEDİP GİTME BENİ YALNIZLIĞA TERKEDİP GİTME BENİ KEDERLER BIRAKIP GİTME UZAKTA DURMA YANIMA EYLE DERDİNİ SÖYLE SEN BANA DOĞRU BENDE SANA KIBLEYİZ BÖYLE GEL GEL SENLE BEN BU ARZU BU DUA KABUL OLMALI DUAMI İSYANA DÖNDÜRÜP GİTME BANA BİR CAN BORCUN KALDI UNUTMA BENİ YAŞARKEN ÖLDÜRÜP GİTME...[/COLOR][/B] |
Portakal Çiçeği
Ben ona portakal çiçeği derdim Zamansız acılarla yaprakları dökülen Portakal çiçeğimsin sen Ben bu aşkın uğruna nelerden vazgeçmişim Ne haldeyim göِrebilsen Her yerde yokluğun var, nefes alır anılar Tutsaksın düşlerime Ben seni düşünmeden, su bile içmiyorum Sevdanın Pençesinde Gel, gel portakal çiçeğim gel Gel hadi gel, yalvarırırm Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyorYALNIZLIK..... Çıldırıyor gözlerim, uykularım kaçıyor Toprakta suyu bulan Kök gibi sarıl bana Hasretin acelesiyim Biliyormusun beni tek sen gördün ağlarken Farklısın öylesinee Hadi gel sevişelim, Gel portakal çiçeğim Bekledim yeterince gel Gel, gel, hadi gel Portakal çiçeğim gel Özlemeye doydum sana, acıktım artık Ölümlere doğmakmış bu hasret ayrılık Beni yalnız bırakmıyor YALNIZLIK |
[B][I]Orhan Gencebay / Batsın bu dünya...[/I][/B]
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU |
[B]Gökhan Tepe ------------Vur..!![/B]
|
Osman Öztunc
Mehmedim Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Öyle bire ihlas öyle imanki Secde eder cümle can ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar saramış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim.................. |
[COLOR=black][B]garip bir mecnunum bu gurbet elerde[/B][/COLOR]
[B][COLOR=black]leyla çok uzaklarda [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]yüregimin güleri ha soldu solacak[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]umut çöl yeğmurlarında[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]çöl yağmurları gibi yag ısız çölerime[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]erit ne olur benligimi[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]çöl yağmurları gibi yağ [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]öksüz gülerime [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]büyüt körpe hislerimi[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]ben kara sevdalı [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]ben yüregi yanık[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]dizildim yar yolarına[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]muradım kalmadı yalancı dünyada[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]umut çöl yağmurlarımnda[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]ısız çölerime [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]erit ne olur benligimi[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]çöl yagmurları gibi yag [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]öksüz gülerimi[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]büyüt körpe sislerimi[/COLOR][/B] [B]yusf meral_çöl yagmurları[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:30. |
|