![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Black"][B][I]BEN BUGUN SADECE HABARLERİ DİNLİYOM MALUM OĞLUM ASKER...[/I][/B][/COLOR]
|
Serhan SOKULGAN - Kaderim
|
kenan dayi-vay gülüm........
|
Avusturya işçi marşı
|
günün gelişen sabah haberleri
|
[B][I]Ayşe Tunalı / Saatler mi Durmuş Yoksa Zaman mı ?[/I][/B]
|
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum… Muhsin YAZICIOĞLU ............................ [url=http://resimzade.com/Show.html?i=8533&token=42623][img]http://resimzade.com/Show.html?i=8533&token=42623[/img][/url] |
hasan dursun _ asi kölen
|
SEN VARSIN
Gönül tezgahında şiir dokudum İplik iplik nakışında sen varsın Aşk yolunun kanununu okudum Madde madde yokuşunda sen varsın Fikir vadisinden bir ırmak geçer Eğilir selviler suyundan içer Bağrında ay doğar zambaklar açar Sessiz sessiz akışında sen varsın Öz suyusun hayat denen şişenin Nedenisin keder ile neşenin Sevda cephesinde şehit düşenin Donuk donuk bakışında sen varsın Hep senin renginde görünür bahar Yaprakta yeşilin gülde kokun var Yama yama kalbimdeki yaralar Sıra sıra dikişinde sen varsın Gidip de yorulma çok uzaklara Sen; seni gel benim içimde ara... Umut güneşimin mor bulutlara Girip girip çıkışında sen varsın |
[B][COLOR="DarkRed"]SAMI YUSUF
HASBIRABBI O Allah the Almighty Allahu Allah Protect me and guide me Allahu Allah To your love and mercy Allahu Allah Ya Allah don't deprive me Allahu Allah From beholding your beauty Allahu Allah O my Lord accept this plea Allahu Allah [Nakarat] Hasbi rabbi cellallah Allahu Allah Ma fi kalbi ğayrullah Allahu Allah[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:46. |
|