![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
ozman öztunc can askerim sivassporsivasspor sivasspor
|
[B][COLOR="DarkRed"]Osman Öztunc
Mehmedim [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img222.imageshack.us/img222/9143/erciyes1.jpg[/img][/url] Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Öyle bire ihlas öyle imanki Secde eder cümle can ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar saramış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim..................[/COLOR][/B] |
__________BEN ŞUAN MURAT İNCE-ÇEKİL GİT DİNLİYORUM BU MESAJIMI OKUYAN HERKESE GELSİN______________________
|
[COLOR="Black"][B][I]Ferhat Göçer Aldırma Gönül
Başın öne eğilmesin Aldırma gönül, aldırma Ağladığın duyulmasın, Aldırma gönül, aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar; Seni bu sesler oyalar, Aldırma gönül, aldırma[/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]
Aslı Güngör – Ferhat Göçer Dön Gel Yeter Ne acı hüzün gelip gücüyle övünür Bir hayat büyük yasa bir anda bürünür “Gitme kal” desem dönüp kızardım kendime Sensiz ilk güneş bilmez, birazdan görünür Aslı Güngör Bir an önce O dönünce Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Ferhat Göçer Çözemedim bu ayrılık bize ne sağladı Ne faydası vardı Aslı Güngör Benim sana lafım daha ne çok İnan bana bi’ şartım yok Aslı Güngör & Ferhat Göçer Dön gel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel Döngel yel yeter dön gel yeter Daha beter olmadan gel.............[/COLOR][/B] |
Seyit Yakut - Adim ;)
|
[B][COLOR="DarkRed"]Funda Arar & Kirac
Allı Turnam Allı turnam bizim ele varırsan Şeker söyle kaymak söyle bal söyle Eğer bizi sual eden olursa Boynu bükük benzi soluk yar söyle Gülüm gülüm kırıldı kolum Tutmuyor elim turnalar ey Ah gülüm gülüm yar gülüm Kız gülüm gülüm turnalar ey Allı turnam ne gezersin havada Arabam kırıldı kaldım burada Ne onmamış kulu muşum dünyanın Akşam olsun allı turnam dön geri...........[/COLOR][/B] |
kolbasti........................
|
[CENTER][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Arif Sağ-Bilene Danış[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Ne kadar bilirsen bilene danış[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Danışan dağları aşarmı aşar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Danışmadan yola düşse bir kişi[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Yorulup yollarda şaşarmı şaşar[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Altında bir pula olurmu kabul[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Konuş ehil ile olasın ehil[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Konuşma cahille olursun cahil[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Kişi itibardan düşermi düşer[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkorchid][B][FONT=Comic Sans MS][U]Uzak ol cahilden kamile yakın[/U][/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid][U]Sözünde mana yok darılma sakın[/U][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid][U]Hasmın karıncaysa merdane takın[/U][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid][U]Ummadığın taş başa düşermi düşer[/U][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Abdal pir sultanım bu böylemi olur[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Herkes ettiğini elbette bulur[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Alıcı kuşların ömrü az olur[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkorchid]Akbaba zararsız yaşarmı yaşar[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] |
Emrah unutabilsem....Herkese selam
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:16. |
|