![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
aşık diyari baba hayli gelemez
gelsede çoğunu belki bulamaz ruhlar birbirine hasret kalamaz cenazem omuzda salda köyümün |
[QUOTE=OSMAN ECE;588428]selamlar gönderiyorum delik taşa
hasret kaldım dağda borana kışa zalım gurbet beni getirdi tuşa anarım sazım da telde köyümü[/QUOTE] [B][I]Selamın alındı Diyarı Baba, Elime alırdım bir kırık yaba, Bulgur pilavını koyardık kaba, Nemli gözler ile görsem köyümü.[/I][/B] |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588430]
HOŞ GELMİŞ KÖYÜME SILAM ALMIŞ ELİNE KAĞITLA KALEM ALMANYADA YAVRULARA SELAM HASRETLE GÖZLERİ YOLDA KÖYÜMÜN[/QUOTE] Hoş gördük sağol sefil aşık Buluşsun dostlar olsun barışık Gurbetmi, köymü işler hep karışık Anıları çıkmaz aklımdan köyümün |
[QUOTE=Salim58;588432][B][I]Selamın alındı Diyarı Baba,
Elime alırdım bir kırık yaba, Bulgur pilavını koyardık kaba, Nemli gözler ile görsem köyümü.[/I][/B][/QUOTE] inşallah köyümüzü bir gün görürüz kurbanlar kesip paylar veririz kürek yabaları alır karlar kürürüz sefilim görür yeşil alda köyümü |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;588434]inşallah köyümüzü bir gün görürüz
kurbanlar kesip paylar veririz kürek yabaları alır karlar kürürüz sefilim görür yeşil alda köyümü[/QUOTE] [B][I]Göremeyiz artık yollarım uzak, Kurmuşlar önüme kocaman tuzak, Kış gelince giyerdik kalınca kazak, Zor görürüm artık bende köyümü...[/I][/B] |
ozanlar yurdu yapalı köyü
tarihe karışmış düğünü yoyu hepten göç eylemiş bayanı bayı petekte sönmüş arı misali |
gelip baba ocağın yakmazlar
yeni nesil hatir gönül takmazlar yıllardır geriye dönüp bakmazlar sanki köyünden usanmış biri misali hep köyümü aradı her iki gözüm orası ana ata yurdumuz bizim ağlayıp sızlamak olmuyor çözüm kereme yanan aslı yari misali |
Boş kalmış burası ozanı nerde,
Yazılmaz mesajlar ümitler yerde, Bir güzelin aşkı düşürdü derde, Şimdi kaldım kemik deri misali. |
yapalıya gönül köprüsü kurdum
hasretine yanıp ağlayıp durdum derdin nedir diye diyariye sordum söylemedi eyibin sırı misali |
[B][I][COLOR="Red"]Selam yapalinin güzel insanlari
Bos birakmayin buralari Kardelencicegi´nin gönül dostlari Dostlar edindim Pir Sultan Abdal misali [URL=http://img145.imageshack.us/i/83944062ga3o.gif/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/8388/83944062ga3o.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:06. |