![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Dolaştim dünyayı. gezdim de gördüm,
Dertleri, çileyi içimde sürdüm, Ben bu aşkın artık defterin dürdüm, Sevdanın yüzünden dilim tükendi. |
[QUOTE=sivaBURs;456447]Cananım yapma ezme kendini
Preste sıkılan taşa dönmüşsün Heybetli bir kartal bilirdim seni Tüyleri yolunmuş kuşa dönmüşsün Selamlar saygılar dostlarım, Arif Ustam hoşgeldin, şeref verdin. Dilerseniz bu akşam bu ayaktan gidelim, neşelenelim biraz :)[/QUOTE] Hoşgeldin sefalar getirdin hocam Söyle ben derdimi kimlere yanam Mekanım gurbet olmuş özlemde sılam Hasret çekip, eriyen muma dönmüşsün Aleyküm selam hocam, uzun süre yoktun seni tekrar burada görmek çok güzel, sayende Hasan ozan kendine geldi, Sitemizin Ozanları koptu geliyor çoştukça coşuyor yeni bir rekora koşuyor. Durmak yok yazmaya devaaaammmmm :D |
Kara kaşın kalem gibi yazıyor,
Kötü sözler yüreğimi eziyor, Bana inat düşmanımla geziyor, Çıkıp bu gönlümden ele dönmüşsün, |
Kimseler bilmez içimdeki yarayı
Seçemez oldum beyaz ile karayı Geziyorsun Şarkışlayı Zarayı Şehirler arası otobüse dönmüşsün :D |
[QUOTE=sivaslı fd;456570]İsmim Fadime değil bilesin
Dert yazı değilki silesin Bir türlü anlatamadım Dilimde tüyler tükendi... :D[/QUOTE] Adını bağışla bana Sivas'lı yiğide Sana benden güzel bir türkü hediye BizbizeFM'e gelipte hele bir dinleye Bağımlısı olan tiryakiye dönmüşsün :D |
[QUOTE=arifcoskun;456635]Adını bağışla bana Sivas'lı yiğide
Sana benden güzel bir türkü hediye BizbizeFM'e gelipte hele bir dinleye Bağımlısı olan tiryakiye dönmüşsün :D[/QUOTE] Adım Feyza soyadım bende kalsın En güzel türküler bizim için çalsın Ses çıkmıyor mikrofonu alsın Bizbize fm de dj'e dönmüşsün :D |
[QUOTE=sivaslı fd;456638]Adım Feyza soyadım bende kalsın
En güzel türküler bizim için çalsın Ses çıkmıyor mikrofonu alsın Bizbize fm de dj'e dönmüşsün :D[/QUOTE] Benimde Arif memnun oldum Feyza Hata ettimse özür bağışla keza Allah kimseye göstermesin kaza Feryat eden bülbüllere dönmüşsün :D |
[QUOTE=arifcoskun;456643]Benimde Arif memnun oldum Feyza
Hata ettimse özür bağışla keza Allah kimseye göstermesin kaza Feryat eden bülbüllere dönmüşsün :D[/QUOTE] Bağışlamak ne haddime estağfurullah Bağışlasın tüm günahlarını yüce ALLAH Ne güzelde döktürmüşsün maşallah Dertli çalan ozanlara dönmüşsün :D |
[QUOTE=sivaslı fd;456649]Bağışlamak ne haddime estağfurullah
Bağışlasın tüm günahlarını yüce ALLAH Ne güzelde döktürmüşsün maşallah Dertli çalan ozanlara dönmüşsün :D[/QUOTE] Sivas'lıyım dertli ozanım Bazen naza çekilir telli sazım Eğlenmek için para lazım Harçlığı bitmiş çoçuğa dönmüşsün :D |
[QUOTE=arifcoskun;456655]Sivas'lıyım dertli ozanım
Bazen naza çekilir telli sazım Eğlenmek için para lazım Harçlığı bitmiş çoçuğa dönmüşsün :D[/QUOTE] Bu küçük kıza herkes hayran :D Bayılanlar içiyor ayran Yakında geliyor bayram Harçlık dağıtan dedelere dönmüşsün :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:25. |
|