![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaslı fd;456718]Bu küçük kıza herkes hayran :D
Bayılanlar içiyor ayran Yakında geliyor bayram Harçlık dağıtan dedelere dönmüşsün :D[/QUOTE] Kimse dermi hiç ayranım kara Kimi kaybettin arıyon yana yana Güz gelende göç eyler turna Tavuğuma kış demiş gibisin :D |
[QUOTE=arifcoskun;456732]Kimse dermi hiç ayranım kara
Kimi kaybettin arıyon yana yana Güz gelende göç eyler turna Tavuğunu tilki kapmış gibisin :D[/QUOTE] Ne tavuğum var ne kazım Kimseye geçmiyor nazım Bıktıracak senide yazım yavaş yavaş pes ediyor gibisin :D |
[QUOTE=sivaslı fd;456735]Ne tavuğum var ne kazım
Kimseye geçmiyor nazım Bıktıracak senide yazım yavaş yavaş pes ediyor gibisin :D[/QUOTE] Allah sana tavukta versin kaz da Gönlün eğlenmez baharda, yazda Hocayım ben yazarım çok fetva Pes etmek yok blöf yapmış gibisin :D |
Arif usta vurmuş sazın teline,
Ne yaparsa yakışıyor eline, Ne zaman uğrasam sarı geline, Ben dut yemiş bülbüllere dönerim. Yaban gülü konmus gönül bagima, Acar yüregimde gül güzel olur, Gayri kislar gelmez yüce dagima, Akar ovalarda sel güzel olur. |
[B][COLOR=darkorange]gönül ota konsa kokusu güzel olur
çirkin aşığın gözünde dünya güzeli olur hasan abi gönül vermiş yine bu son numarası olsa çok güzel olur [/COLOR][/B] |
Yabanin gülünü dermek olur mu,
Gönül mutlulugu dagda bulur mu, Asik olan gurbet elde kalir mi, Vatanimda köyler, il güzel olur. |
[B][COLOR=darkorange]yaban gülü yaban olur
kokusu bile yavan olur rengi soluk dikeni bol olur gül gibi kokarsa o zaman güzel olur [/COLOR][/B] |
[B]Yine geldik dost kervanına
Burda kelam güzel olur Şiir yazarız anlayanına Biz de selam güzel olur[/B] |
Yabanin gülüne acamam kucak,
Daglarin basinda yasiyor kacak, Kapida bekliyor elinde bicak, Yar boynum kesince hal güzel olur. |
[B]Ozanın hası Sivas'tan çıkar
Bu ayrılık benim içimi yakar Gurbetliği Metin kafaya takar Sivas'a gittiğim yol güzel olur...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:31. |
|