![]() |
Cevap: Forumdan 3 Kişiye Çiçek Ver !!!
Arif abi devamını bekliyorum :)
_DuMaN_58 sağol :) :) |
[QUOTE=_DuMaN_58;610658][IMG]http://www.e-sirket.com/images/yaz/firmalar/16242.JPG[/IMG]
Herkes çiçek alıp veriyor, bende bu sefer size böcek gönderiyim olmaz mı :D Kelebekten başlayarak sırasıyla; Azizeye, Salim emmiye, Alibabaya, Necmeddin emmiye, Arif abiye, vitence58e, ÖnceVatana, Sabiha ablaya ve en sondaki yeşil böceğide serhata gönderiyim, tüm böcekler sizlere gitsin emi :D[/QUOTE] sıralamaya bakacak olursak bana hamamböceği denk geliyor heralde:) Allah razı olsun:) |
Bana kelebek geldi :) düşünceli arkadaşım benim :)
|
[QUOTE=Arif Coşkun;610655][IMG]http://www.hizliupload.com/di-RIVF.jpg[/IMG]
Azizem58..........kıyağına kıyak olsun sende unutma heee.. :) ve Alibaba58 ve Necmeddin Abi sizler için...[/QUOTE] arif hocam sonsuuuuuuz teşekkürler, sana dünyanın çiçeğini göndersem yine az gelir o hoş görü ve anlayışının karşılığını ifade eden ne bir söz nede herhangi bir şey yeterli olur. her şey gönlünce olsun demekten başka. |
duman teşekkür ederimde niye kelebek değil olsun ya onuda ALLAH yaratmadımı? belki doğaya kelebekten daha yararlıdır
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;610678]duman teşekkür ederimde niye kelebek değil olsun ya onuda ALLAH yaratmadımı? belki doğaya kelebekten daha yararlıdır[/QUOTE]
Azize daha küçük ya abi, öbür böceklerden korkar diye kelebek yolladım :) aslında sana solucann yada çekirge yollamak lazım, malum balık tutarken kullanırsın :) |
Diyene bak. Farkındaysan sen 20 ben 21 yaşındayım :) kim küçük acaba hı?
Necmettin amca duman ve vicenteye bi sürü çiçek böcük gönderiyorum :) :) telefondan nete girmesem size bi sürü sümüklü ßöcük yollardım :D |
:D bak hele şuna daha geçen 21 oldun. Hem ben senden yolda büyüğüm bir kere yaş önemli değil :D
|
Komik şey :) görünen koy kılavuz istemez. Herşey ortada :) ablanim olim kabul et :)
|
İyi o zaman bundan sonra sana Azize abla diyecem bende :)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:33. |