![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]gülme kız seher anlat hele
kaynana ne eder akşama çe bende biraz ders alayım nasıl kayanana olunurmuş bileyim [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]şimdi ben bi sigara içeyim
şöyle bir kafamı fulleyeyim beni bekleyin gitmeyin size diyeceğim var azıcık merak edin [/COLOR][/B] |
Laflar nereye itti
Bir gece daha bitti Uykusu gelen bendeniz Görünmeden uyumaya gitti (Görmediniz dimi) |
[B][COLOR=darkorange]sivaBURs sustun ne oldu?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]gözlerin uyku ile mi doldu?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]zümrüd-ü ankanın kanadımı kırıldı?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ben kronik vakayım teşhisim de konuldu[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334423][B][COLOR=darkorange]sivaBURs sustun ne oldu?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]gözlerin uyku ile mi doldu? zümdürü ankanın kanadımı kırıldı? ben kronik vakayım teşhisim de konuldu[/COLOR][/B][/QUOTE] Yücelerde taşım var Yarın benim işim var Yoksa korkmam senden ben Kronik vaka aşım var |
[B][COLOR=darkorange]şimdilik korkma bakalım
damarıma basmazsan zararsızım yanılıp şaşırıp damarıma basarsan o zaman izleri kalır tırnaklarımın [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]neyse artık didişmeyelim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]birbirimizeiyi geceler dileyelim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gecenin bütün güzellikleri seninle olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]herşey ama herşey gönlünce olsun [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334426][B][COLOR=darkorange]şimdilik korkma bakalım
damarıma basmazsan zararsızım yanılıp şaşırıp damarıma basarsan o zaman izleri kalır tırnaklarımın [/COLOR][/B][/QUOTE] Okuyan bizleri düşman sanacak Göz var mı bende sana kanacak Çok üstelersen çeker vururum Masumda yanacak, katilde yanacak |
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
[B][I][COLOR=blue]GERCEKTEN COK KOMIK VE SÜPERSINIZ BEN BECEREMIYORUM [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]4 LÜ YAZMASINI SIZE BASARILAR DILERIM DOSTLAR:);):)[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]göz varmı bana kanacak bilemiyorum
gözlüklerin gözünde göremiyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen adam vurmayı kolay sanıyorsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]katil olmaya değmez hiç kimse bilmiyormusun ?[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:13. |