![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
İNSAN İNASAN OLALI BÖYLE MAC BÖYLE GÜZEL GOL GÖRMEMİŞ
|
Cevap: Sevdiğinize bugünkü cümlenizi yazın
[COLOR="SandyBrown"][B] Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım. (Necip Fazıl Kısakürek) [/B][/COLOR]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] Nankör insan, herseyin fiyatini bilen, fakat hiçbir seyin degerini bilmeyen insandir. [/B][/COLOR]
|
Ben seversem
Bir kara sevda olurum ölesiye Hiçbir derde cefaya aldırmam Canımın içinde saklarım canı Ona asla toz kondurmam |
[IMG]http://img35.yukle.tc/images/5013thumb_976439344.gif[/IMG]
|
[B][I][COLOR=blue]GÜNÜN GÜNÜN DEN GÜZEL GECSIN :))))))))))))))))))))))))[/COLOR][/I][/B]
|
[COLOR=black]Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...
[/COLOR] |
GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN. ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN. MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN. TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR. BEN SENİ SEVİYORUM. SEN SEVMESENDE OLUR.
|
------bİr çocuk----------------
bir çocuk bana sordu; sen askermisin diye. evet dedim askerim. nerede görev yapıyorsun dedi bana; hakkari (nİzİp yolu)`nda dedim. anan baban varmı dedi; yok dedim. peki küçük senin anan baban varmı dedim yok dedi. sordu bana kardeşin varmı dedi; yok dedim. benimde yok dedi. sen kimsesizmisin dedim; hayır dedi. peki senin kimin var dedim….. (sİzler varsiniz) dediği an yüreğim öyle bir sızladıki... |
[B][COLOR="Black"]Tutamıyacağım sözler veremem.
Adımlarımda kim ne der diye düşünmem. Basit kişilerle polemiğe giremem. Dünyada kimse üzülsün istemem. Bazı şeyleri asla affedemem. Geçmişe takılıp dert etmem. Yaşanmışlıkları kolay silemem. Kimseye acı çektirmem. Cesaretsizliği gururla örtmem. Yalan ve taktiklerle uğraşmayın YEMEM Sevdiklerime asla laf ettirmem Gidiyorsan eğer çok özlesem bile dön demem... Ağır geliyorsa sana tüm bunlar FİRAR SERBEST ÜSTELEMEM..............[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:58. |